Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Motocicliştii, filmaţi în Târgul de Crăciun. Ce amenzi au de plătit!

Cei doi tineri motociclişti care au intrat în Târgul de Crăciun pentru a-şi face fotografii au fost susprinşi de camerele de supraveghere din zonă. Din imagini se vede cum ei au mers cu motoarele pornite în zona interzisă şi şi-au făcut fotografii.

Ei şi-au postat fotografiile pe paginile de Facebook, stârnind revolta unor internauţi. Imaginile au ajuns şi la Poliţia Locală. Reprezentanţii instituţiei au declarat pentru PortalSM că tinerii filmaţi în Târgul de Crăciun au primit amenzi de 290 de lei şi câte două puncte penalizare.

După cum am anunţat, doi tineri au pătruns cu motocicletele în  pasajul Corneliu Coposu, chiar peste strucura de lemn pentru a se fotografia cu perdeaua luminoasă. E drept că fotografiile sunt reuşite, însă în mod legal aceştia nu puteau pătrunde cu motocicletele în zona respectivă.

3 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    În sfârșit își dovedesc utilitatea și camerele de supraveghere cumpărate de către primărie!
    Pentru a fi mai des folosite, ar trebui transferate către o autoritate reală, competentă care chiar are personal pregătit și baza legală pentru folosirea acestora, spre deosebire de slugile politice zise poliție locală!

  2. Bogdan Răspunde

    Si eu am laudat unul azi langa patinoar a intrat cu masina la casutele cu vin?

    • Unu' Răspunde

      Ăștia-s tâmpiți!
      Problema este că inclusiv gardienii publici le țin partea! Dacă îi iei la rost de ce permit accesul mașinilor să aprovizioneze magazinele (asta sunt, niște magazine!), ei (gardienii) sar ca arși că altfel cum să-și aprovizioneze omul magazinul …
      Păi în alte orașe cum fac? Cu cărucioare sau cu transpaleți! Am văzut eu cu ochii mei, dar în alte orașe!
      În alte orașe (Baia Mare, Oradea, Cluj) nu intră mașina ]n zona pietonală, ci stau cuminți la margine și-și cară marfa cu cărucioare sau transpaleți! Amenzile sunt mari, iar acolo există poliție locală care are coae să aplice respectivele amenzi!
      La noi, viceprimarul este mare patron de depozit en-gros, majoritatea comercianților procură marfa de la el, cum să se autosesizeze sclavii politici (gardienii publici) când agenții și șoferii firmei șefului lor încalcă legea și regulamentele locale?!?
      Puiule cum e să stai sub talpă?!? Ca acasă, nu- așa 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.