Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Forțe proaspete în Poliție: 4 tineri au intrat în rândurile polițiștilor din cadrul IPJ Satu Mare

Forțe proaspete în Poliție. Patru tineri au intrat, în această săptămână, în rândurile polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Din această săptămână 4 tineri au intrat în rândurile polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. Aceștia sunt absolvenți ai Şcolii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Având în vedere necesitățile instituției raportate la activitatea operativă din zona de competență a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, aceștia au fost repartizaţi la formaţiunile de ordine publică și rutieră.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare le ureazăSUCCES ÎN ACTIVITATEA PROFESIONALĂ” !

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

26 comentarii

  1. Y si tanga Răspunde

    Aiai, alti mincatori de bani publici ptr nimic.
    Jigodii !!

  2. Y Răspunde

    Y și tanga tu ai o problemă. Precis ti-ai dorit și tu să ajungi polițist să tragi cu pistolul după hoți, dar ai căzut testul psihologic așa că ești contribuabil dar cam zgârcit

  3. y Răspunde

    Ca să fie clar, nu eu am scris comentariile de mai sus! Nu vă legați de polițiști că acuși vă “caută” (dacă vor) și vă găsesc cu ceva. A fost doar un sfat.

    • Altu Răspunde

      Gagicile astea sigur se vor lua la trântă cu infractorii și ne vor apăra. Și sigur nu au pe nimeni în sistem. De ce să ne caute, suntem stat polițienesc și nu putem avea o părere? Din păcate tot sistemul public în orice domeniu este putred,nu funcționează nimic. Noroc cu privatul care mai ține țara pe linia de plutire,dar până când?

  4. Y si tanga Răspunde

    Ptr altu..
    Comentariu de nota 10 cu steluta..
    Tot sistemul e putred…relatii, pile, spagi..despre ce vorbim.
    Banii privatiilor mai mentine aceste jigodii..militie, militie de granita,jandarmi, primarii, spitale…
    Asa ca degeaba te oftici boule. Asta e adevarul dureris

  5. Nicaierisipestetot Răspunde

    Alt copil tâmpit care a mâncat bătaie de la milițieni. Se simte trauma. Trebuiea să te faci și tu milițian, săracule care ești!

  6. GB Răspunde

    Oare cum ar fi
    Statul de-ar lipsi?
    Totul la privat
    Pe bani cumpărat.

    Poate ar fi mai bine
    Sau poate mai rău,
    Cu banii de-a acuma
    Aș privi în hău.

    Dar e loc de bine
    În sistem de stat,
    Și nu mi-e rușine
    Nici cu cel privat.

    Deci vrajba de clasă
    Sădită de zor,
    Aș dori să piară
    Cu cei care-o vor.

    • Altu Răspunde

      Problema e că acum totul plătești la stat și nu ai nimic. Diferența dacă ai plăti totul la privat,ai și primi ceva in schimb. Acum ,vrei la doctor mergi la privat și plătești,la școală pt copii plătești, plătești pt drumuri și se vede ce avem, plătești poliția , procurorii,judecătorii,etc.pt pază și dreptate ei apară infractorii, plătești la primărie. Totul plătești și ai un mare 0. Deci?

  7. Toader Ninel Răspunde

    A mai fost cineva talharit , batut si amenintat de acest individ scandalagiu si periculos Florea Stefan Bogdan (blondu) ?

  8. cityzen Răspunde

    Dacă n-ai imaginație, fă-te politist, dacă n-ai făcut nimic în viată, fă-te politist, apropo fetele astea unde vor ajunge până la urmă, la financiar, cadre, cabinet, administrativ????????????că la înălțimea lor nu prea ai ce face cu ele!!!!!!!!!!!!!!

  9. nicolas Răspunde

    e ok ajung pana la geamul de la masina sa-ti dea sa semnezi procesul verbal ca nu ai purtat centura. Mentiuni?

  10. Hmm Răspunde

    Doar eu le-as arde pe politistele alea?

  11. Mihai Răspunde

    La prima vedere escrocul incearca sa-ti castige increderea, este politicis, amabil si zambitor.In realitate Florea Stefan Bogdan din Comuna Darasti Ilfov este o persoana certata cu legea.Acesta este un Individ extrem de recalcitrant si periculos. Fostul sef a simtit-o pe pielea lui. A mai fost cineva batut, santajat, amenintat, talharit de acest individ ?

  12. Bebe Răspunde

    La puscarie cu iel

  13. Livica Răspunde

    Ce aveti ba cu Stefan ? Ie bagabont ce sta dupa 20 de lei dala tasu? Se invarte cu hoti si bagabonti si ciori si borfasi si umbla cu caramida da bani pa zi ca Unu ie Bogdan blondu dala Darasti. Ce vreti sa iasa din el ?

  14. Manciu Răspunde

    Livica tu sigur hai fost batut sau amenintat da Florea Stefan Bogdan (FSB) de vorbesti hasa frumos da iel. Sti bine caie un borfas blondu si scandalagiu fara perspectiva.Sti bine ca cauta cearta si galceava sa faca rost de un pachet cu tigari merge pa acelasi drum. Batai * Furturi, amenintari si tine tira la ciori merge..spre …Jilava

  15. AmFostAmenintatDeAstia Răspunde

    Am fost amenintat de acest grup de hoti. Daca este nevoie va dau adresa unde stateau cu chirie in garsoniera din Baicului. (Bucuresti).

  16. Daniel Răspunde

    Ma fratilor, Bogii, adica Bogdan stam pe aceasi strada Darasti ca de Florea Bogdan Stefan este vorba zicea mereu pe la toti pe traseu spre casa ca pe unde a lucrat, nici un sef nu i-a scapat neurecheat sau trosnit. OARE CHIAR ASA E ? Ce saf te mai angajeaza daca pana la urma il bati ? Asta nu e lauda Bogii, ai probleme blondule

  17. Cornel Răspunde

    Arde-i Bogdane pe sefi sa auda lumea da Darasti.Fie painea cat de rea mai bine ie in tara ta.

  18. Lica alu Bau Răspunde

    Pe cine sa bata femeia blonda pa aici ? Poate prin targu ala da Bucuresti ca la Darasti nu ridica capu sus ca stie ca si ia papara ca ie un pufulete paici.

  19. Anghel Răspunde

    Si daca a batut 2-3 sefi si n are si el odata un pachet de tigari in buzunar e bine? Face mereu cu ochiu si zambeste ca un milog sa te faca de o tigare. Cumpara-ti Bogdane tata si tu tigari nu mai cersii ca lumea le cumpara din munca. C am atat am avut de spus. NU.AI BINR LA TOATA LUMEA SI SARBATORI BUNE LA TOTI

  20. Aurel Răspunde

    Bogdan ieste foarte pervers. El cere si face pe milogul da el cand are ca l am vazut si cu teancu da bani la buzunar siatucia uita sa mai dea datoriile si tigare si berile inapoi. Io iam zis odata de la obraz si mia zis ca ii are sa ii dea la prieten pa marfa ce a vanduto. Ce marfa? Ce fura pa la Europa ?

  21. Bebe Răspunde

    Are dreptate cei de pe aici ca este escroc Bogdan. Daca cere o tigare si ii dai iti zambeste si zice si sarut mana. Escroc dala pervers.Da fata de altu zice ca a luat de la feaierul ala dal in plm.. In fata te vorbeste de bine si in spate in capu lui te considera un prost. A facut si fata de voi asa? Am dreptate? Pei sa ii mai dai alta data? Si eu l-am vazut cu multi bani intr-o seara ca zicea ca a vandut niste marfa de la niste baietasi normal ca Hoti ca doar nu umbla cu fizicieni ca el cand are bani sa nu dea se jura ca nu sunt banii lui sa nu dea o bere si cand nu are nu stie cum sa faca sa-ti intre in gratii. pervers cu P mare. Io dacum ii dau sictir direct

  22. Kent Răspunde

    Bogdan Stefan Florea ? Hot si pungas pervers. Asa ie ma are dreptate astia de pe aici..cel mai mare imbarligator baga soparla da te certi si cu familia ta ca are un stil cand povesteste ca se jura pe familia lui si il crezi da dupa un timp iti dai seama ca ie vrajeala.

  23. Eu Răspunde

    Vam prostit. )) ))))))
    )))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.