Ultima actualizare: azi, 11:14

Locale

FOTO. Iubita motociclistului decedat la Medieș, mesaj copleșitor. Cei doi urmau să se căsătorească

Iubita tânărului decedat în accidentul de la Medieșu Aurit, județul Satu Mare, a scris un mesaj copleșitor după aflarea veștii. Cei doi urmau să se căsătorească, iar moartea băiatului a venit ca o veste-fulger pentru ea și pentru familia lui.

„Sufletul meu, in loc sa ne spuna toata lumea Casa de piatra, ei imi spun acum sincere condoleante. De ce nu mai ascultat oare? De ce? Vei ramane mereu in inima si sufletul meu. Te voi iubi pentru tot restul vietii. Ai lasat un gol imens in inima mea. Dormi in pace suflet bland”, a scris iubita băiatului decedat.

Tânărul ce a murit în această seară, în accidentul din comuna Medieșu Aurit, județul Satu Mare, avea doar 25 de ani și era angajat la fabrica de canapele din localitate. Tânărul abia împlinise vârsta de 25 ani în luna octombrie. El era cunoscut în localitate ca fiind o persoană extraordinară, un băiat harnic și atent la cei din jur.

Cum a avut loc accidentul

Potrivit polițiștilor, tragedia a avut loc în urma unui impact frontal între două motociclete.

“În această seara la ora 18.05 am fost sesizați cu privire la faptul că între localitățile Medieşu Aurit și Românești a avut loc un eveniment rutier produs între două motociclete. Cele două motociclete erau conduse de doi tineri din Medieşu Aurit, de 32, respectiv 25 de ani.

Din primele date se pare că impactul ar fi fost unul frontal. Din păcate tânărul de 25 de ani a decedat iar cel de 32 de ani din primele date, se află în stare gravă. Încă se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului rutier. Carosabilul este format din pietriș iar drumul este drept, pe porțiunea unde a avut loc evenimentul rutier”, a transmis IPJ Satu Mare.

Celălalt tânăr, în vârstă de 32 de ani, se află în comă la spital. El împreună cu băiatul decedat erau prieteni buni, făcând frecvent plimbări împreună cu motocicletele.

Sursa foto accident: satumareonline.ro

Redacția PortalSM transmite condoleanțe familiei și celor apropiați!

12 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    Cum naiba se face ca toti bicherii astia sunt stalpi ai comunitatilor locale, monumente de cumintenie. Pana pun mana pe ghidon. Incep de obicei cu un mars de constientizare cum ca vine vara, sa ia aminte restul …apoi ii vezi cum fac giumbuslucuri de-astea.

  2. Ardelean Răspunde

    N-o zis si ceva legat de permis? Inmatricularea motorului? Circulatia pe drumuri publice? Vad ca tace ca purcelu in cucuruz si militzianu de acolo…desi se intalnea cu raposatu in plimbarile lui pe doua roti. Cu o amenda data la timp ii putea salva viata zmeului.

  3. Ardelean Răspunde

    Da. Vad aproape zilnic bouleni de-astia cu enduro si atv-uri prin oras, fara placute de inmatriculare. Oi fi avand enduro, dar pe drumuri publice iti trebuie niscaiva tzidule. Sau asta, cuminte si respectuos cum era, o dus bicla cu traileru pana la marginea pasunii?

  4. Ardelean Răspunde

    “Carosabilul este format din pietriș iar drumul este drept, pe porțiunea unde a avut loc evenimentul rutier”. …..puteau omora si pe cineva nevonovat, cu pasiunile astea ale lor

  5. Marin Răspunde

    Iubita, să nu te faci că jelesti prea mult, ești armonios dotată, garantat găsești un maimuțoi.

  6. Ardelean Răspunde

    Se cam raresc natural maimutoii pasionati de sporturi cu motor, pe pasunea comunei. Unde mai pui ca astia erau in extrasezon…de obicei prin august se dau in spectacol. Cu o incalzire la marsul de constientizare a soferilor, cum ca sa le faca partie cand ii vad ca vin, ca ei sunt bicheri.

  7. Ardelean Răspunde

    Militzianu din zona doarme linistit? Dupa ce atitia ani a inchis ochii la jungla de pe drumurile publice din parohia lui? Sau, ocupat fiind cu doamna vanzatoare, nu are vreme sa-si faca si treaba? Poate da IPJ un conunicat si pe subiectul asta, la cum il doare in cot pe angajatu lor de ce se petrece in zona.

    • altu fără bmw Răspunde

      Fii sigur că doarme extraliniștit. A dat amendă probabil la baba cu pătrunjelu sau la vreun magazin mixt, deci planul e făcut, și acum calculează între sărbători AMR până la pensia specială.??

  8. Ardelean Răspunde

    La magazinul mixt sigur nu. Are o combinatie prea speciala cu o doamna vanzatoare:)

  9. Ardelean Răspunde

    Si cucoana de acolo e un exemplu, pt cele de varsta ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.