Ultima actualizare: azi, 12:40

Locale

FOTO. Marea deschidere McDonald’s la Satu Mare. Au mai rămas câteva zile

Marea deschidere McDonald’s va avea loc în doar câteva zile. Lucrările sunt aproape finalizate, iar noul restaurant de pe Drumul Careiului își va deschide porțile pentru sătmăreni săptămâna viitoare.

Lucrările la McDonald’s-ul din parcarea celor de la Kaufland sunt aproape finalizate, iar sătmărenii vor putea gusta din celebrii burgeri în debutul Sărbătorilor. Muncitorii se ocupă în aceste zile de amenajarea locurilor de parcare, precum și de amenajarea spațiilor verzi.

Marea deschidere a noului restaurant McDonald’s va avea loc în ziua de Ajunul Crăciunului, marți, 24 decembrie.

*****

 

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook.

 

 

15 comentarii

  1. bla Răspunde

    la KFC o bagat un meniu nou pentru Satu Mare: PCBB (Please Come Back Bucket)

  2. Cosmin Răspunde

    Alta mizerie.

    • opk Răspunde

      Alta mizerie, da ai mancat la Mc pana te-ai spart. Am observat ca majoritatea ce declara ca Mc-ul ar fi otrava, sunt oameni care s-au hranit cu asaceva , sunt satui si acuma pe motiv ca lor nu le mai trebuie. sa nu manance nici altii. ma refer la cei care nu au avut posibilitatea sa isi face shoping-urile si sa se basheasca prin alte orase

      • y Răspunde

        @opk, atunci care-i treaba cu Islanda unde s-a închis ultimul McDonalds în 2009??? Iar unul de acolo la mișto păstrează și acum un meniu luat în momentul închiderii ultimului McDonalds în 2009. Hamburgerul și acum după 10 ani este bine mersi. După tine cu ce poate fi tratată această mâncare “naturală”??? Eu cred că oamenii care sunt împotrivă de aia sunt pentru că știu foarte bine asta. 90% din clienți vor fi copii. Nu mâncăm destul plastic și așa?? Nu știi că inclusiv filtrele cu ceai sunt pline cu particule de microplastic???
        PS. Într-o delegație în București de nevoie și din grabă am intrat într-un Mc. Spune-mi cinstit cum poți să mănânci așa ceva??? Nu că e groaznic, e execrabil.

      • Altu Răspunde

        De unde știi că a mâncat până s-a spart? Și are dreptate, mâncarea de la toate fast-foodurile este de toată jena. Dar fiecare face ce vrea cu banii și sănătatea lui. Eu am problema cu traficul infernal de pe Careiului creat din cauza magazinelor. Să de-a faliment,sau să le mute în câmp unde toți cumpărătorii să se desfășoare fără să încurce traficul.

  3. Norick Răspunde

    Macar NU mai trebe mers la baia mare sau la nireháza.
    Pofta buna.

    • Deer Hunter Răspunde

      Ce ar fi să postezi cu nickul tău nu sub a altuia??? Norick cel adevărat nu scria “nireháza”. Apropo, numele localităților la tine nu încep cu majusculă??? Oricum îți urez poftă bună la mâncarea de plastic de acolo.??

  4. Hmda Răspunde

    Altä otravä

  5. Teo Răspunde

    Da, o adevărată încântare a ființei! Nu știam ce îmi lipsește. Whatever, nu mai pun piciorul pe la Kaufland. A dispărut jumătate din parcare, iar traficul va fi crimă și pedeapsă.

    • ionut Răspunde

      Ai mare dreptate, NICI EU! Inca nu a deschis rahatul cancerigen, dar nu poti gasi locuri de parcare. Prefer sa merg in ultima vreme la Auchan, m-am saturat sa dau roata prin parcare ca sa gasesc un loc liber,indiferent cat de departe ar fi de la intrare, sper ca se bucura ,,menejerul” kaufland

  6. Hatz Răspunde

    La inceput de articol,m-am speriat ca se deschide numai dupa craciun.
    Pfuiiiii ,ce fior… bine ca pot manca ceva fashion de craciun. 😉

  7. Beny Kira Răspunde

    Toti cei care comentati aici o sa va puneti la coada cu 24 de ore inainte de deschidere.

    • y Răspunde

      @Beny Kira, eu sigur nu. Și pot vorbi (sunt absolut sigur) în numele tuturor din familie. Și să-ți mai spun un lucru. Poate nu mă crezi (e treaba ta) dar încă nu am fost la supermegamallul ăsta Nepi. De fapt nici în parodia de mall al lui Bud n-am fost. Cine e amator să meargă. Apoi să-și aducă aminte peste ani de bătrânul y când a zis că nu e bine că mănâncă porcărie.

    • Hatz Răspunde

      Nu-i adevarat!! Is deja de ceva timp,dar numai eu si un domn din Poplaca suntem la rand….mai bine asa ,ne asezam unde vrem ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.