Ultima actualizare: ieri, 22:23
Locale

FOTO. Monumentul Rezistenței Anticomuniste, aproape finalizat. Primele Imagini

Monumentul Rezistenței Anticomuniste din centrul nou al municipiului Satu Mare este aproape finalizat. Lucrarea îi aparține unui artist plastic din municipiul Baia Mare și va fi dezvelită la sfârșitul săptămânii viitoare.

Municipiul Satu Mare dedică o lună întreagă memoriei Revoluției din Decembrie 1989. Primăria și Centrul Cultural “G.M Zamfirescu” au pregătit un amplu eveniment ce cuprinde expoziții, conferințe workshop-uri, dezbateri, prezentări, precum și realizarea “Monumentului Rezistenței Anticomuniste”. Lucrarea va fi dezvelită în data de 22 decembrie.

Monumentul va fi amplasat în Piaţa 25 Octombrie, iar costurile estimate sunt de 120.000 de lei.

 

2 comentarii

  1. Marin Răspunde

    Monumentul rezistenței anticomuniste. Minunat! Ceea ce se vede însă dincolo de creație a fost construit atunci, înainte de ’89,de patrioți, de oameni cinstiți și muncitori, oameni care au trăit atunci cea mai solidara perioadă a vieții lor. Acelea sunt adevăratele monumente, tinerilor nu li se spune adevărul.

  2. matroz Răspunde

    Sunt sigur ca bagati de seama ce bine se expune Statuia Eroului National AVRAM IANCU in fundal!Destepti iudeomereii satmareni !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Deputatul Magyar Lóránd prezintă modificările la Legea vânătorii

Camera Deputaților a adoptat modificarea proiectului de lege care aduce schimbări semnificative în Legea vânătorii. Printre inițiatorii și elaboratorii proiectului...

Închide