Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. S-a deschis noul magazin Piscicola. Pește proaspăt din județ, în fiecare zi

Consumatorii de pește din Satu Mare sunt invitați să descopere noul magazin Piscicola din municipiu, acolo unde peștii puși la vânzare sunt ideali chiar și pentru cele mai sofisticate preparate. Pe lângă peștii proaspeți, crescuți în județul Satu Mare, sătmărenii pot să aleagă și dintr-o mare varietate de produse din pește, numai bune pentru o masa îmbelșugată.

Carnea de pește este una sănătoasă și este recomandat consumul acestui aliment, având numeroase proprietăți nutritive. Dacă doriți să consumați cel mai bun pește și alegeți alimentele întotdeauna cu mare atenție, la Piscicola veți găsi cu siguranță ceea ce căutați. Noul magazin vă pune la dispoziție o gamă largă de specii de pești pentru consum, dar și nenumărate produse delicioase din pește. Aici veți găsi Crap, Sanger, Biban de mare, Caras, Somn African, chiftele din pește, carne tocată și multe alte produse delicioase.

Magazinul Piscicola s-a deschis recent, este situat pe strada Wolfenbüttel, numărul 52, la Piața Mică, și vă oferă în fiecare zi pește proaspăt provenit de la balta Adrian din orașul Livada. Noul magazin vă invită să îi treceți pragul, să descoperiți o gamă variată de produse, iar mai apoi să vă răsfățați cu rețete culinare speciale.

3 comentarii

  1. pimp Răspunde

    la felul cum se comporta vanzatorul de la magazinul ala o sa manance de acolo pesti el cu ma-sa. obraznic, lenes, arogant… eu nu mai calc acolo si ii sfatuiesc pe toti prietenii mei sa ocoleasca magazinul asta.

  2. Gheorghe Răspunde

    In aceasta saptamana, marti sau miercuri dimineata la ora 8.30 magazinul era inchis, desi conform orarului trebuia sa fie deschis de la ora 8,00.Se pare ca nu sunt seriosi.

    • piscicola Răspunde

      Buna dimineata ,va multumim pentru comentariu ,o sa tinem cont de sesizarea d-voastra si vom lua masuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.