Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

FOTO. Semaforul din fața Liceului Economic a fost instalat

Semaforul din fața Liceului Economic a fost instalat. Noul semafor montat la trecerea de pietoni de la Liceul Economic ,,Gheorghe Dragoș” urmează să fie pus în funcțiune.

S-a decis instalarea unui semafor cu butoane pietonale pentru trecerea de pietoni, după ce în zona respectivă au avut loc mai multe incidente. Comisia pentru Siguranţa Circulaţiei a discutat despre problemele din intersecţie, și având în vedere numărul mare de accidente de pe trecerea de pietoni, s-a decis instalarea semaforului.

Suma alocată pentru proiect a fost de 70.000 lei.

 

 

11 comentarii

  1. Alin Răspunde

    Mai mare prostie nu se putea in oras…cine naiba e dobitocul care a aprobat asa ceva..

    • Nha Răspunde

      Poate vrei sa si argumentezi !? Sau te mai gandesti , daca ai cu ce ! S-ar putea sa gasesti prostia mai aproape decat crezi !

      • ionut Răspunde

        Tu cred ca nu ai autoturism propiu, altfel ai fi inteles.
        Acum cu semaforul, fiecare pieton va bloca toate benzile, atat pe sensul spre podul Decebal cat si de la coborare de pe pod si se va bloca si sensul giratoriu.

        • Unu' Răspunde

          Calcă-i, dă-i în morții mamei lor! Cum îndrăznesc să te deranjeze pe TINE?!?
          Duoamne ferește, câți dobitoci …

        • Dan Răspunde

          In sens giratoriu semafor ha ha doar la satu mare se putea, nu vad dimineața ce coloana se face pana la penny darămite cu semafor???? Cherescheny trăiască!!!!!!

  2. satmareanca Răspunde

    Super, sa vedeti blocaj in sensul giratoriu!

    • Unu' Răspunde

      DACĂ poliția își va face treaba și-i va amenda serios pe “șoferii” care intră în intersecție dacă nu o pot părăsi, blocând astfel intersecția, atunci nu vor fi probleme! Trebuie să învețe odată și-odată și “șoferii” că au și obligații, nu doar drepturi!
      La noi avem mulți posesori de permise auto care habar n-au despre legislația rutieră sau reguli de circulație!

  3. a Răspunde

    Rezolvarea era intersectie semafirizata Kaufland. Desfiintarea trecerii de la Economic, a sensului de pe Corvinilor.

    • Unu' Răspunde

      Și pietonii?!? Este singura trecere de pietoni de la pod până la Kaufland, tu crezi că elevii ar fi ocolit?!?
      Mai bine să se interzică circulația pietonilor, transformate toate trotuarele în parcări și pietonii împușcați!
      Nu cumva să vă încurce pe voi “șoferii”!
      Problema era cu voi, nu cu pietonii! Dacă nu-i loveați de atâtea ori, nu se monta semafor! Învățați să respectați regulile de circulație și mai ales acordarea de prioritate!!!!

  4. y Răspunde

    @Unu’, acum trei sau patru săptămâni într-o sâmbătă dimineața pe la ora 8.30 s-a băgat în fața mea ca tot șoferul sătmărean o mașină de la poliția rutieră!!! la Burdea. Apoi a intrat în sensul giratoriu de la mall, apoi în sensul giratoriu de la Lidl de la cap pod Golescu. A continuat drumul pe pod către piața mare. În acest răstimp pe parcursul a cca. 1000 m nu a semnalizat deloc!!! Bineînțeles vorbea la telefon. Ce mai vrem atunci de la șoferul muritor de rând? Face și el ce vede de la alții.
    PS. Am citi un studiu mai de demult care demonstra (studiul nu a fost făcut doar în România ci pe toată Europa) că niciodată nu vei reuși să domolești circulația și niciodată nu va fi respectat codul rutier dacă facilitezi creșterea vitezei de circulație. Între timp avem transport public făcut praf. Mulți ar merge cu busul dacă ai putea să te bazezi pe ei.

  5. Dan Răspunde

    In sens giratoriu semafor ha ha doar la satu mare se putea, nu vad dimineața ce coloana se face pana la penny darămite cu semafor???? Cherescheny trăiască!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.