Ultima actualizare: azi, 11:11

Locale

FOTO. Semaforul din fața Liceului Economic a fost pus în funcțiune

Semaforul din fața Liceului Economic, pus în funcțiune. Noul semafor montat la trecerea de pietoni din fața Liceului Economic ,,Gheorghe Dragoș” a fost pus în funcțiune.

S-a decis instalarea unui semafor cu butoane pietonale pentru trecerea de pietoni, după ce în zona respectivă au avut loc mai multe incidente. Noul semafor a fost pus astăzi în funcțiune.

Suma alocată pentru proiect a fost de 70.000 lei.

8 comentarii

  1. sofer incepator Răspunde

    bafta semaforule ! sper sa ajuti mai mult decat sa incurci

    • Alt sofer incepator Răspunde

      Ajuta daca puneau pe ambele parti inainte de sens. Amatorii vor bloca intersectia si cei de pe Corvinilor se vor uita la stele.

  2. Dan22 Răspunde

    O prostie de semafor. Azi la ora 3 p.m. era deja in functiune, coada de masini din toate cele 3 parti, plus stateau si pietonii. Este a 2-a cea mai tampita solutie de trafic dupa asa numitlul “sens giratoriu” (un cerculet de 2 metrii) de pe botizului cu intersectia capat de strada ce duce la cimitir, caci doar decedatii nu mai puteau iesii din intersectie. Top tampenii pentru defluidizarea traficului.

    • ionut Răspunde

      Se pricepe maskulik, asa este? El este ,,creierul” acestui oras…numai sa nu inceapa si sa fumege de la atata gandit

      • Daniel Răspunde

        Nu vine el cu ideea, doar le aprobă. El nu are cunoștințe în domeniu, fapt pentru care nu se poate blama, însă nu are nici logică. Nici pentru asta nu se poate blama omu, pentru că trebuie să te naști cu acest dar, să nu aibă pe nimeni în cel mai strâns cerc din jurul lui să-i atragă atenția, asta este deja vina lui…

  3. ... Răspunde

    @Daniel, am totuși o întrebare. Dacă Maskulik nu se pricepe la circulație ce caută în comisia respectivă de ani buni, adică aproape două mandate ???? În paranteză spus de când e el acolo de atunci avem în oraș o veritabilă explozie de sensuri giratorii. Înainte nu. Deci ……?

  4. Pașcalau Răspunde

    A fost ideea lui Cătălin Dănciuț. Lui să-i mulțumiți

  5. Lili Răspunde

    Dar ideea ca dupa orele 19 semaforizarea sa treaca pe galben intermitent la intersectia I.C. Bratianu – Lucaciu – Calea Traian, in conditiile in care nu se face nicio econpmie de curent electric dar siguranta rutiera scade, cui apartine??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.