Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Cadou pentru copiii din Satu Mare. Autobuzul Moșului, gata de ieșit pe traseu

Moș Crăciun a trimis la Satu Mare un autobuz special pentru copii care va circula în perioada 16-24 decembrie, inclusiv, pe traseul: Aushopping – Careiului – Pod Golescu – Casa de Modă – Bulevardul Vasile Lucaciu – str. 1 Decembrie – Sensul Giratoriu din centrul orașului – str. A. I. Cuza – Pod Decebal – Aushopping.

Autobuzul decorat special de sărbători va avea curse între orele 15.00-20.00, cu plecare la orele fixe din parcarea Aushopping, iar durata unei curse va fi de 60 minute. Cursele au titlu gratuit și pornesc zilnic de la ora 15.00 din parcarea Aushopping.

Sunt invitați să circule cu Autobuzul Moșului doar copiii însoțiți de adulți, astfel încât autobuzul să își îndeplinească scopul, acela de a oferi celor mici posibilitatea să petreacă o oră alături de Crăciunița lui Moș Crăciun care îi așteaptă pe cei mici cu acadele și să vadă orașul îmbrăcat în mii de luminițe, pregătit de sărbători.

Autobuzul Moșului este oferit gratuit de Transurban Satu Mare cu sprijinul Aushopping Satu Mare și Primăria Municipiului Satu Mare.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

2 comentarii

  1. alin Răspunde

    Oare este omologata instalatia aceea de RAR? Sunt absolut convins ca nu…
    Au fost persoane care au avut asa ceva pe masinile proprii si le-a fost zburat talonul.

  2. Grinci Răspunde

    @alin,vad ca te roade rau invidia ca tu nu poti sa iti lasi impodobita masina cu fel si fel de beculete,autobusul asta o sa circule cateva zile,nu cum ai vrea tu cu “lastunul tau” pe tot timpul anului. Parca ai fii un grinci “omologat rar” ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.