Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO&VIDEO. Centura de la Botiz, „modernizată” direct cu gropi!

Lucrările la drumul județean care face legătura între Satu Mare și Botiz nu au fost finalizate, ba mai mult, pe o porțiune destul de mare au început să răsară și gropile. Oamenii din Botiz, dar și șoferii care tranzitează frecvent drumul, în special conducătorii autovehiculelor de mare tonaj, sunt extrem de nemulțumiți de cum se desfășoară lucrările și se întreabă când vor putea circula, în sfârșit, în condiții normale. Consiliul Județean vine cu răspunsul: cel mai probabil în primăvară, întrucât lucrările au fost sistate!

O porțiune destul de importantă din drumul care face legătura între Satu Mare și Botiz este nefinalizată, iar în ultima perioadă în asfalt au început să își facă apariția gropile. Cu toate că recent majoritatea găurilor din asfalt au fost astupate, în multe zone avem parte de denivelări, iar drumul este departe de a fi impecabil. Conducerea Consiliul Județean spune că o porțiune din drum este finalizată complet, însă întregul tronson va putea fi finalizat cel mai probabil abia în primăvară, întrucât lucrările sunt sistate pe timp de iarnă.

,,Constructorul a sistat lucrările pe timp de iarnă, conform legii are dreptul să ceară sistarea lucrărilor. Lucrările vor continua în momentul în care condițiile de temperatură vor fi propice. Au făcut o porțiune completă, iar conform contractului au 18 luni termen de execuție”, a declarat, pentru PortalSM, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus.

În luna octombrie a acestui an, un sătmărean arăta cum stratul abia turnat pe drumul județean (drumul de ocolire) care face legătura între Satu Mare și Botiz se descompune bucată cu bucată.

 

 

3 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Cred că mai ține minte toată lumea care citește ziare videoul din toamnă când un cetățean supărat a postat materialul cu așa-numitul balast stabilizat care stătea cu zilele dacă nu cu săptămânile și se desfăcea la o simplă atingere gingașă. Țineți minte ce a spus bossul județului ? Că maid vine floasterul bun. Încă vine.?
    În veci nu o să avem drumuri bune dacă tot timpul facem rabat de la calitate.

  2. mae Răspunde

    ba oamenii acel drum nu are fundatie,nu este facut pentru asa mare tonaj,cite camioane trec intro zi ………se poate tot petici in toata ziua…..tot cedeaza ……..

  3. cetatean suparat pe Primarie Răspunde

    V-as invita pe strada Alecu Russo sa vedeti cum incearca locatarii sa circule pe o strada aflata in ZONA B de impozitare. Pacat ca aici pe portalsm nu pot atasa niste poze !!! (poate o sa ne permiteti candva si asta). Oricum invitam Primaria si presa la o vizita pe strada Alecu Russo incepand cu nr. 18 incolo, la o aventura deloc plictisitoare dar costisitoare, pentru ca masinile vor fi reparate pe banii locatarilor. Butina bunavointa nu ar strica si putin respect fata de cetatean! O zi frumoasa va dorim tuturor. Cetatenii zonei Alecu Russo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.