Ultima actualizare: ieri, 21:14
Locale

Criminalii din Bârsău au acţionat în mai multe zone. Oricine putea fi victimă!

Criminalii din Bârsău au acţionat în mai multe zone ale judeţului. Potrivit surselor PortalSM aceştia au luat la rând localităţile din judeţ pentru a vinde plăpumi.

Ei au fost văzuţi şi pe raza municipiului Satu Mare. O sătmăreancă a relatat pentru PortalSM că s-a intersectat cu cei doi bărbaţi din Ungaria care ar fi încercat să îi vândă cu forţa lucruri. Femeia nu a acceptat şi le-a închis uşa în nas.

Astfel, cei doi bărbaţi au ajuns în mai multe sate şi se pare că drumul lor s-a sfârşit în Bârsău.

Femeile, ucise în bătaie

Acolo au vândut mai multe plăpumi iar ieri după amiaza au ucis în bătaie două femei.

Femeile erau vecine, una în vârstă de 53 de ani, iar cealaltă în vârstă de 65 de ani. În momentul în care s-a petrecut tragedia, femeile se aflau în casa uneia dintre ele.

Cazul a fost semnalat poliţiştilor printr-un apel efectuat la serviciul 112, în jurul orei 16,50, care anunţa faptul că în localitatea Bârsău din județul Satu Mare, două femei au fost găsite decedate şi că ar fi vorba despre un omor.

La faţa locului s-au deplasat echipe de poliţişti şi procurori care au ridicat probe și au audiat martori, astfel aceștia au prins criminalii în mai puțin de trei ore de la momentul începerii anchetei.

Criminalii din Bârsău – doi romi din Ungaria

Potrivit surselor PortalSM, este vorba despre doi bărbați din Debrețin, Ungaria, unul în vârstă de 59 de ani, iar celălat în vârstă de 39 de ani. Cei doi bărbați de etnie romă le-au vândut femeilor pături, astfel că au văzut că au bani şi au revenit. Bărbații le-au bătut până le-au lăsat fără suflare.

Criminalii au fost prinşi datorită unui vecin care a văzut că maşina ţiganilor staţionează cam mult timp în faţa casei uneia dintre femei şi a reţinut numărul de înmatriculare. După o vreme, ţiganii au plecat cu maşina, dar au încuiat uşa casei înainte şi au luat cheia cu ei.

După un timp, un alt bărbat, cumnatul uneia dintre cele ucise, le-a căutat şi a văzut uşa încuiată. El s-ar fi uitat pe geam şi le-a văzut moarte. El a fost cel ce a sunat la 112. Ulterior, au ajuns poliţiştii care au intrat în casă, iar vecinul ce a reţinut numărul de înmatriculare le-a dat polițiștilor informația, astfel că autorii au fost prinşi.

Criminalii au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

4 comentarii

 1. Ioan Răspunde

  Mai lasati-o dracului de atita “etnie roma” .
  Sint niste tigani criminali !
  Cum ar fi ca la fiecare referire sa scrieti : de etnie romana, de etnie maghiara, de etnie germana etc ?!

 2. Marin Răspunde

  Sunt mari semne de întrebare! Au aruncat și cu grenade? Teroriști!

 3. ciprian Răspunde

  Tot felul de alogeni patrund in tara asta fara sa-i intrebe cineva de sanatate…

 4. Marin Răspunde

  ‘Adevărul’ scrie că cei doi cetățeni unguri nu au fost puși sub acuzare. Ce se intimpla?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.