Ultima actualizare: azi, 12:36
Locale

FOTO/VIDEO. Spectacol de gală la Satu Mare, dedicat Zilei Naționale a României

În această după-masă, la Casa de Cultură a a Sindicatelor din municipiul Satu Mare, a avut loc un spectacol de gală dedicat Zilei Naționale României.

Într-o sală arhiplină, sătmărenii s-au putut bucura de cântece patriotice, muzică folk, dar și de un recital de poezie, oferite de Felician Pop, George Negrea și Adrian Lupescu.

 

În cadrul programului folcloric, sătmărenii au avut ocazia să se bucure de spectacolele oferite de Diana Cârlig, Ionuț Bledea, Petrică Mureșan, Maria Tripon cu ceterașii din Oaș, Marian Buzilă, Ansamblul Folcloric al județului Satu Mare „Doruri Sătmărene” cu soliștii: Darius Câmpean, Liliana Bota și Bogdan Bota, Ansamblul Folcloric „Cununița” – Leontina Dorca și Maria Carmen Sas.

Organizatorii evenimentului au fost Prefectura Județului Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare și Centrul Cultural ,,G.M Zamfirescu”.

2 comentarii

  1. Nichita Răspunde

    saka arhiplina cu un sfert dintrre scaune goale LOOOOOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Avertizare METEO. Sunt așteptate ninsori în nord-vestul României

Avertizare METEO. Sunt așteptate ninsori în nord-vestul României. Meteorologii avertiează că urmează ninsori în nord-vestul României. Fenomene vizate: ninsori la munte,...

Închide