Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

FOTO&VIDEO. S-a deschis patinoarul din municipiul Satu Mare!

S-a deschis patinoarul din Piața 25 Octombrie, din municipiul Satu Mare. Și în acest an, patinoarul se prezintă într-un mare fel și oferă un spectacol pe măsură. Încă în primele minute de la deschidere, zeci de sătmăreni și-au închiriat patine și au dat startul la distracție pe gheață.

ORAR

Patinoarul va funcţiona până în 28 februarie, în funcție de condițiile meteorologice, zilnic între orele 10.00-22.00.

TARIFE

Preţul unui bilet de intrare la patinoar este 10 lei – pentru aduliți, o serie de patinaj (2 ore), iar pentru copii 5 lei pentru 2 ore de patinaj.

Costul de închiriere al patinelor va fi de 5 lei/pereche.

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook.

Târgul de Crăciun

La câțiva pași de pationar, se află și Târgul de Crăciun din municipiul Satu Mare, unde sunt prezente ajutoarele lui Moș Crăciun, producători de bucate tradiționale, dulciuri și alte bunătăți, meșteri populari care vor ocupa pe toată perioada târgului căsuțele amenajate și frumos împodobite, unde se pot găsi cele mai frumoase cadouri și decorațiuni pentru Crăciun.

Și în acest an , la Târgul de Crăciun au fost invitați meșteri care participă la târguri naționale și internaționale și pentru care prezența la Satu Mare a devenit o tradiție. Sunt expuse produse din ceramică de la Korund, județul Harghita, produse de artizant din lemn din județul Vâlcea, dantelă și miere din județul Satu Mare, precum și podoabe specifice de sărbători din București.

Ca în fiecare an, pe platoul de evenimente de pe Pasajul Corneliu Coposu va fi amplasată o scenă , unde sunt așteptați zeci de artiști și formați, precum și coruri de colindătorii din tot județul Satu Mare care ne vor transmite bucuria acestei sărbători încărcată de semnificații și tradiții.

Programul va dura până în 22 decembrie, fiind dedicat atât copiilor , cât și celor mai mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.