Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

FOTOGALERIE. Lucrările la McDonald’s Satu Mare au ajuns la final! Au fost afișate prețurile

Lucrările la McDonald’s Satu Mare au ajuns la final. Atât în interiorul, cât și înafara restauranului, sunt afișate panouri cu meniul ce urmează să fie servit, dar și cu prețurile produselor.  

În magazine sunt amenajate mesele, scaunele și spațiul de servire, iar în exterior există un spațiu de joacă pentru copii, plus mese și scaune pentru a putea servi mâncarea afară.

McDonald’s va deschide în municipiul Satu Mare în scurt timp, cu o întârziere de câteva zile, dat fiind faptul că deschiderea oficială era anunțată pentru data de 24 decembrie. Lucrările nu au fost finalizate la timp, astfel s-a deschis amânarea deschiderii. Ulterior, McDonald’s nu a mai transmis un anunț oficial cu privire la deschiderea restaurantului, dar, având în vedere lucrările avansate, deschiderea va avea loc în câteva zile.

Noul restaurant McDonald’s este unul de tip Drive Thru și este construit în parcarea Kaufland de pe drumul Careiului, chiar în vecinătatea mall-ului Satu Mare Shopping City, construit de cei de la NEPI Rockastle.

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.