Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. Furt pe faţă la un supermarket din Satu Mare. Un preţ la raft, altul la casă

Furt pe faţă la un supermarket din Satu Mare. Un sătmărean care şi-a făcut cumpărăturile la un supermarket din incinta Satu Mare Shopping City a avut surpriza să descopere că a fost furat pe faţă. Adică pe raft era afişat un preţ, iar pe bonul fiscal avea să descopere că preţul plătit e cu totul altul.

Concret, sătmăreanul şi-a cumpărat mandarine. Şi-a pus în pungă mai multe bucăţi, care cântăreau în total 2,492 kg. La preţul afişat pe raft şi pe etichetă, adică de 3,99 lei/kg, el trebuia să plătească 9,94 lei. Doar că la casă a fost taxat cu 5,49 lei/kg, adică cu o sumă totală de 13,68 lei. Cu cel puţin un kg în plus.

Cine ştie câţi sătmăreni nu primesc această ţeapă dar nu verifică bonurile.

Aşadar, vă îndemnăm să fiţi atenţi de fiecare dată.

19 comentarii

  1. creTina Turner Răspunde

    Sa inchida supermarketul. Si voi aia cu gargarite in cap sa mergeti sa cumparati de la piata. Acolo ,macar aveti satisfactia ca il pacaliti voi pe taran. Doamne, da multi dobitoci traiesc in orasul asta…auzi mai ce probleme uriase are reclamagiul asta? De parca l-ar fi inselat cu cel putin un milion de euro. Eu chiar sunt un perfectionist, dar niciodata nu m-am considerat furat pentru cinci lei. Intotdeauna am considerat ca a gresi este omeneste. Mai ales cand ai asa un volum de lucru si marfa. Si cu asta va raspund la toti cei care il puneti la punct pe Norbert Olah. Sunteti penibili. Da de ce nu reclamati ca nu aveti destule locuri la KFC, sau la McDonalds, sau la Cineplexx, asa faceti ca si cum ar fi afacerea voastra privata. Suferiti cumva de …de ce? Va spun eu de ce; de lipsa de atentie. Vizitati un psiholog. Eu am mai spus-o, daca ai ceva nemultumire du-te la protectia consumatorului. Nu este musai sa te dai mare prin presa, ca tu esti nu stiu cine, buricul pamantului.

    • Peda Gogu Repetent Răspunde

      Comentariu pe masura nickului tau, adica cretin.

    • ia pastilele pana nu e tarziu Răspunde

      Tu nu esti perfectionist, esti un cretin psihopat. Ia-ti pastilele pana nu e tarziu 🙂

    • Ardelean cristian Răspunde

      Ai dreptate creTINA este toată țara nu numai sacmareni, un popor educat și un cetățean educat ar gândi altfel, adică în folosul lui , al orașului, a comunități unde trăiește ȘI NU AR LUA APĂRAREA UNUI SUPERMARKET DOAR DACĂ ARE INTERES PERSONAL , ceea ce la creTINI, se poartă adică la ROMÂNI care își fură căciula de 30 de ani că înainte de 89 era interzis să spui ce gândești, și mulți ar dori să se întoarcă acele vremuri că în cazul de față, adică taci din gură ce te plîngi că alți te fură de 30 de ani , atâta a m-ai rămas pentru ceei săraci și cinstiți să spună ce au pățit, că sunt nedreptățiți că li se fură din portofel, dar cum la noi comunismul na murit și mentalitatea nu să schimbat , și propriul interes este mai presus de orice , dacă instituției orașului și-ar face treaba și nu ar fii corupte, incompetente n-ar m-ai avea această discuție pentru că acel Supermarket ar fi primit o amendă de exemplu 10% din profitul acelei luni și atunci ar fi greșit în favoarea clientului de frică să nu fie sancționat AȘA SE ÎNTÂMPLĂ AICI UNDE EU TRAIESC ȘI UNDE STATUL NU ESTE CORUPT ȘI VEGHEAZĂ ASUPRA SOCIETĂȚI, restul sunt povești etc….uitațivă câți creTINI i-au urat , La mulți ani și sănătate multă la Elena Udrea ( pe pagina de facebook) ceea care a furat bugetul satului și a fugit din țară, CRETINI muncesc și plătesc taxe și impozite și zdreanța trăiește pe picior mare , ROMÂNI ÎȘI MERITĂ SOARTA , pentru că sunt creTINI etc.

  2. creTina Turner Răspunde

    “Furt pe fata” este un titlu de articol cam fortat. Da ce, supermarketul i-a bagat mana in buzunarul omului? Aveti grija ce scrieti ca s-ar putea sa platiti ceva despagubiri. Eu am prins si vremea comunista, nu am fost un copil, numai atunci erau asa articole comunistoide, gen Gazeta de perete, sau renumita emisiune; REFLECTOR.
    Da de ce puneti botu’ la toti obsedatii si bolnavii din lumea asta? De ce nu mergeti la acel supermarket sa faceti o investigatie? De ce nu cereti si parerea celui acuzat sau lezat? Eu stiu ca meseria de ziarist presupune INFORMATIE DIN CEL PUTIN TREI SURSE, ca sa fie informatie, nu fakenews.

    • unu Răspunde

      Asta chiar e furt pe față. Înțeleg că mai uită uneori să schimbe prețul la raft dar aici inclusiv prețul tipărit pe eticheta este mincinos. Apropo nu știu cum se face da rețeaua asta de magazine e renumită pentru astfel de “manevre”. De ce nu se întâmplă niciodată să greșească în favoarea clientului, nu ți-ai pus o astfel de întrebare?

  3. creTina Turner Răspunde

    Astept articolul cu FURT PE FATA IN PIATA. LELE Floare o vandut un “petrejel” si au lipsit trei frunze din legatura. Total: 10 grame de frunze de petrejel cu pamant cu tot. Pe deasupra nu a avut nici casa de marcat. I-o furat pe romanii prosti escroaca.

    • Peda Gogu Repetent Răspunde

      Acolo va interveni DIICOT. E problema grava. La mai putine frunze scade nivelul de fotosinteza, incalzire globala, chestii-trestii. Mai e putin si ne paste invazia cu extraterestrii.?

  4. Anonim Răspunde

    Cine fura azi un ou=0.3lei mâine poate fura un bou=10 000 lei da ai citit bine pot sa arat factura.
    Hotul este și la un pic și la mare.

  5. ia pastilele pana nu e tarziu Răspunde

    Tu nu esti perfectionist, esti un cretin psihopat. Ia-ti pastilele pana nu e tarziu 🙂

    • ia pastilele pana nu e tarziu Răspunde

      Era ptr cretinaturner

      • Peda Gogu Repetent Răspunde

        Ma bucur intr-un fel ca nu numai eu am sesizat acest lucru. Atat timp cat acceptam astfel de lucruri nu o sa avem niciodata o tara ca afara. Sunt multe lucruri din astea marunte de care te lovesti zilnic. Am si o intrebare. Cum se poate ca niciodata, dar absolut niciodata aceste magazine nu se pacalesc in defavoarea lor??????????

        • cârcotaş Răspunde

          Ştii tu asta? Eu mi-am cumpărat un aparat de aer condiţionat cu 800 lei iar acasă mi l-au adus unul care ,,la raft” avea preţ de 1200 lei. M-am dus la supermarket să le explic că au greşit, că s-au fentat. N-am reuşit, pur şi simplu n-au înţeles acest lucru atâta vreme cât în casă au marcat produsul cu codul x şi preţul y şi i-am lăsat baltă. Ulterior am dedus vag că preţul de la raft ar fi fost greşit. Ideea e că şi acolo lucrează oameni adunaţi din toate părţile iar produsele sunt cu miile (că aşa ne place). Dacă un cumpărător, în trecere, face un schimb de etichete gata-i pocinogul. Pur şi simplu asta nu-i excrocherie!

          • unu

            asta deja e escrocherie(excrocherie e greșit! ) din partea clientului. Cineva tocmai a schimbat o eticheta pentru tine… să fim serioși! Probabil că angajatul de la casă o fi plătit diferența de care “întâmplător” ai beneficiat tu.

          • Peda Gogu Repetent

            O fi cum spui tu. Retailerii din comert sunt toti niste sfinti. Iar noi suntem niste rai. De aia ei traiesc asa bine iar noi numaram fiecare banut ca sa le putem cumpara produsele, la “reducere bineinteles.

          • cârcotaş

            @unu, vezi ăsta-i nivelul de înţelegere pe-aici…Eu tocmai îţi spuneam că m-am întors să-i avertizez iar ei mi-au explicat că mi s-a facturat corect. Adică am ales produsul de 800 dar fizic mi l-au trimis pe cel de 1200(la raft). În realitate şi acesta o fi fost de 800 pt. că aşa era în catastifele lor. Nu i-am impresionat cu corectitudinea mea. Apoi dacă tu crezi că pui pe cineva să-ţi modifice preţul că vii tu să cumperi atunci pe mine m-ai pierdut…Ştii tu că caseriţa întreabă colegul de la raft cât costă un produs sau altul? De coduri de bare ai auzit?

  6. Ardelean cristian Răspunde

    Ai dreptate creTINA este toată țara nu numai sacmareni, un popor educat și un cetățean educat ar gândi altfel, adică în folosul lui , al orașului, a comunități unde trăiește ȘI NU AR LUA APĂRAREA UNUI SUPERMARKET DOAR DACĂ ARE INTERES PERSONAL , ceea ce la creTINI, se poartă adică la ROMÂNI care își fură căciula de 30 de ani că înainte de 89 era interzis să spui ce gândești, și mulți ar dori să se întoarcă acele vremuri că în cazul de față, adică taci din gură ce te plîngi că alți te fură de 30 de ani , atâta a m-ai rămas pentru ceei săraci și cinstiți să spună ce au pățit, că sunt nedreptățiți că li se fură din portofel, dar cum la noi comunismul na murit și mentalitatea nu sa schimbat , și propriul interes este mai presus de orice , dacă instituției orașului și-ar face treaba și nu ar fii corupte, incompetente n-ar m-ai avea această discuție pentru că acel Supermarket ar fi primit o amendă de exemplu 10% din profitul acelei luni și atunci ar fi greșit în favoarea clientului de frică să nu fie sancționat AȘA SE ÎNTÂMPLĂ AICI UNDE EU TRAIESC ȘI UNDE STATUL NU ESTE CORUPT ȘI VEGHEAZĂ ASUPRA SOCIETĂȚI, restul sunt povești etc….uitațivă câți creTINI i-au urat , La mulți ani și sănătate multă la Elena Udrea ( pe pagina de facebook) ceea care a furat bugetul satului și a fugit din țară, CRETINI muncesc și plătesc taxe și impozite și zdreanța trăiește pe picior mare , ROMÂNI ÎȘI MERITĂ SOARTA , pentru că sunt creTINI etc.

  7. Normalul Răspunde

    Genul acesta de hotie se practica in toate magazinele mari. Eu de aproximativ 2 ani prefer magazinele de cartier. Au si preturi mai bune si cumpar exact ce mi-am propus de acasa. In plus nu ma fura cu pret diferit cand ajung la casa de marcat.

  8. unu Răspunde

    cârcotașule, când am scris “etichetă” mă refeream evident la codul de bare și să știi că se practică. Dacă casiera se prinde, asta este ori îl cumpără la prețul corect ori spune nu-l mai vreau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.