Ultima actualizare: ieri, 21:54
Locale

FOTOGALERIE. Sute de sătmăreni la Târgul de Crăciun, de 1 Decembrie

Sute de sătmăreni au decis să își petreacă seara de 1 Decembrie în Târgul de Crăciun din municipiu. Mulți dintre ei au participat la retragerea cu torțe, la deschiderea patinoarului sau la diversele manifestări pregătite de Ziua Națională a României.

La fel ca și anul trecut, la Târgul de Crăciun sunt prezente și ajutoarele lui Moș Crăciun, producătorii de bucate tradiționale, dulciuri și alte bunătăți, meșterii populari care vor ocupa pe toată perioada târgului căsuțele amenajate și frumos împodobite, unde se pot găsi cele mai frumoase cadouri și decorațiuni pentru Crăciun.

Și în acest an , la Târgul de Crăciun au fost invitați meșteri care participă la târguri naționale și internaționale și pentru care prezența la Satu Mare a devenit o tradiție. Sunt expuse produse din ceramică de la Korund, județul Harghita, produse de artizant din lemn din județul Vâlcea, dantelă și miere din județul Satu Mare, precum și podoabe specifice de sărbători din București.

Ca în fiecare an, pe platoul de evenimente de pe Pasajul Corneliu Coposu va fi amplasată o scenă , unde sunt așteptați zeci de artiști și formați, precum și coruri de colindătorii din tot județul Satu Mare care ne vor transmite bucuria acestei sărbători încărcată de semnificații și tradiții.

Programul va dura până în 22 decembrie, fiind dedicat atât copiilor , cât și celor mai mari.

Un comentariu

  1. DANA Răspunde

    Foarte frumos arata orasul, felicitari PRIMARIEI ! O adevarata surpriza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.