Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Cosmin Raţiu, reales preşedinte al Colegiului Medicilor Stomatologi Satu Mare

Medicul stomatolog Cosmin Rațiu a fost reales președinte al filialei judeţene Satu Mare a Colegiului Medicilor Stomatologi. El a adunat cele mai multe voturi în cadrul conferinței de alegeri.

În Biroul Executiv al Colegiului Medicilor Stomatologi Satu Mare, pe președintele Cosmin Rațiu, mai fac parte Oana Datcu și Titus Osz, în calitate de vicepreședinte, Ladanyi Laszlo – secretar și Leiher Leonora – trezorier.

“A fost o prezență foarte bună la vot. Ne propunem să continuăm activitățile din primul mandat: congresele, simpozioanele. Să aducem la Satu Mare cât mai mulți lectori din țară și din străinătate. Ne dorim să finalizăm lucrările la sediul nou. Vrem, în continuare, să fim un factor de echilibru și seriozitate”, a spus Cosmin Rațiu.

Conducerea Colegiului îşi propune demararea unor demersuri către Casa de Asigurări de Sănătate pentru a tripla plafonul de finanţare a cabinetelor aflate sub contract cu aceasta, deschiderea a încă trei cabinete şcolare, înfiinţarea de study club-uri pe diferite teme care să aibă loc în sala de conferinţe a noului sediu.

Totodată, echipa îşi propune dezvoltarea reţelei medicale în zona rurală pentru a facilita accesul populaţiei la serviciile medicale stomatologice, crearea de cursuri de perfecţionare prin prezentarea diferitelor tematici de cazuistică şi manopere efectuare de către medicii sătmăreni şi crearea de facilităţi pentru cabinetele care doresc să facă urgenţe stomatologice atât pentru adulţi cât şi pentru copii.

7 comentarii

  1. Augustus Răspunde

    Era de așteptat, tot tinerii de viitor susținuti de servicii să ne conducă, că de, alții nu sunt mai buni.
    Oameni noi în vremuri noi ,tot noi ,baftă doctore .

  2. Andrei Răspunde

    Arogantu asta mereu va ajunge, atitudine 0 ca om!!! De aia e Satmarul unde e din cauza nulitatilor ca asta…

  3. Adrian Cozma Răspunde

    Un tradator.

    • Adi Coco Răspunde

      Aceasta este poza ta sau a unui avorton care a fost scăpat în cap la naștere. Scuze alupigus .

  4. Mogul Răspunde

    Este evident că în funcții cheie sunt oameni bine instruiți, care pot decide și manipula mase de oameni. Domnul din imagine este un exemplu de medic dedicat sistemului, indiferent de spectrul social și politic el este în picioare fiind susținut de sistem .
    Dar acest individ măcar a facut ceva și pentru societate și pacienți.

  5. marco Răspunde

    Eu as fi propus-o pe Laura Bota , cea pe care foștii colegi de partid au acuzat-o de prostituție politică. Infractoarea mov pe care procurorii au acuzat-o de complicitate la fals și uz de fals. Cea care crescut sub ochii vigilenți a unui tutore sau altul, de la o simplă infirmieră la șef de organizație de partid. Pe umerii unui bărbat sau altul.
    Cea care a pus mana fraudulos pe doua cabinete medicale .
    Si acum ne amintim cu emotie vremurile in care doamna doctor ne lucra in gura , pentru a primi o functie sau alta . Vremurile se schimba dar naravul ba .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.