Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO&VIDEO. Ceremonial religios și militar, la Satu Mare, de 1 Decembrie

Ceremonialul militar şi religios, cu alocuţiuni şi depuneri de coroane a început la ora 12,30 în faţa statuii dr. Vasile Lucaciu, din Piața Libertății, în municipiul Satu Mare.

La finalul depunerilor de coroane și jerbe, programul de 1 Decembrie a continuat în Piața Libertății din municipiul Satu Mare cu un ceremonial militar și religios, ce a fost urmat de parada militară, respectiv de defilarea portului popular,

Imnul României, intonat în Piața Libertății

PortalSM a transmis LIVE depunerile de coroane

De asemenea, de la ora 14,30 în Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Satu Mare se va desfăşura un spectacol folcloric.

Conform programului, de la ora 17,00 va avea loc retragerea cu torţe a militarilor sătmăreni, în Pasajul Coposu, iar de la ora 17,30 pe scena amenajată în Pasajul Coposu vor urca interpreţi de muzică folk, iar de la ora 18,00 trupa Bere Gratis va oferi un recital.

Manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei de 1 Decembrie se vor încheia la Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti”, unde de la ora 18,30 este programat un concert de Ziua Națională în colaborare cu corala “Arhangelii”.

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook.

6 comentarii

  1. Profu Răspunde

    Mie scârba sa ma uit, cand il vad pe nesimtitul ala de tincu la fiecare ceremonial religios. Sa lase loc si tinerilor preoti, care nu sunt pătrați ca el. Rusine tincule.

  2. Valahu Răspunde

    Ma imbecilule tu esti beat crita Tincu este mort de mult(Domnul sa-l ierte) cred ca ai haluginatii.

  3. Cocaina Răspunde

    “Haluginatii” valahule?. Marsh ma in pooola mea de prost si nu mai scrie pe aici, ca te faci de ras incultule! Te mai si dai MARE ROMAN, ortodox, cu credinta in Dumnezeu, mie imi este rusine boule!

  4. doru Răspunde

    Uitel si pe imbecilu de chira. Mai mincinos si mizerabil om decat ala nu ai mai vazut. Decand are cafenea zici ca e primar. Prostu satului. Cioban cu 2 clase

  5. Profu Răspunde

    Imi cer scuze. La preotul socolan am facut referire. Multumesc.

  6. Valahu Răspunde

    Mai avortonule cand mai traji pe nas stai acasa boule intra in buda si traje apa dupa tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.