Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO&VIDEO. Retragere impresionantă cu torțe, la Satu Mare!

Retragerea cu torțe a fost unul dintre momentele culminante ale zilei de astăzi, la Satu Mare. Sute de sătmăreni au participat la momentul mult așteptat, au admirat retragerea și au cântat melodii patriotice. 

Militarii, jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare şi pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” Satu Mare s-au retras cu torțe pe traseul Piața 25 Octombrie – Pasajul Corneliu Coposu – Piața Libertății – strada Alexandru Ioan Cuza – Inspectoratul de Poliție Județean.

Pe întregul traseu, din piepturile militarilor și a celor câteva sute de sătmăreni prezenți la ceremonia de retragere cu torțe, au răsunat cântece patriotice.

PortalSM a transmis momentul LIVE

De la ora 17,30 pe scena amenajată în Pasajul Coposu vor urca interpreţi de muzică folk, iar de la ora 18,00 trupa Bere Gratis va oferi un recital.

Manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei de 1 Decembrie se vor încheia la Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti”, unde de la ora 18,30 este programat un concert de Ziua Națională în colaborare cu corala “Arhangelii”.

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook.

7 comentarii

  1. ..... Răspunde

    Ardealul nu va chemat.

  2. coco Răspunde

    Au venit pe autostrada codrului.

  3. Valahu Răspunde

    Ce p..m .ti tu crezi ca esti Ardealu asiaticule?

  4. Om Răspunde

    Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.