Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Şeful AFIR, detaşat. Un sătmărean ar putea conduce instituţia care gestionează fonduri europene

Şeful AFIR, Adrian Chesnoiu, a fost detaşat la o instituţie pentru resurse genetice, iar un sătmărean se află în cărţi pentru a prelua conducerea instituţiei. Potrivit agrointeligenta.ro, sătmăreanul Sorin Radu, un specialist în fonduri europene, ar putea prelua conducerea agenţiei.

Începand cu data de 13 decembrie 2019, Adrian Chesnoiu, directorul general AFIR, este delegat prin Ordin al ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale la Banca de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultura, Floricultura, Plante Aromatice si Medicinale Buzau, pentru coordonarea activitatii si dezvoltarea unei noi strategii de dezvoltare a Bancii.

“Vă mulțumesc tuturor pentru activitatea desfășurată împreună, pentru implicarea si profesionalismul de care am dat cu totii dovadă în acești 3 ani! Rămân în continuare directorul general, dar pentru moment s-a considerat că datorită performanțelor avute voi aduce un plus de valoare agriculturii românești prin delegarea la Banca de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice și Medicinale Buzău.
Ca atare, mă simt onorat și mândru că astăzi conduc cea mai importantă Agenție din cadrul MADR, că împreună am adus România de la locul 24 pe locul 3 în Europa ca nivel de absorbție și vă doresc să avem în continuare cel puțin aceleași rezultate remarcabile ca cele obținute împreună!
Vă urez Sărbători Fericite și Binecuvântate!” a ţinut să precizeze Adrian Chesnoiu, director general AFIR.

Potrivit site-ului de profil agrointeligenta.ro, sătmăreanul Sorin Radu ar urma să preia conducerea AFIR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.