Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Criminalul din Bârsău a fost arestat. A recunoscut tot!

Criminalul din Bârsău a fost arestat. Judecătorii din cadrul Tribunalului au dispus în această seară, la ora 22,00 arestarea preventivă a lui Marin P. din Bârsău pentru o perioadă de 30 de zile, fiind principalul suspect în cazul uciderii celor două femei.

El a fost dus de mascaţi la Tribunal, unde, potrivit surselor PortalSM, a recunoscut cele două crime.

Criminalul din Bârsău – Soluţia judecătorilor:

“Dispune arestarea preventivă, în cursul urmăririi penale, a inculpatului P.M, ,cercetat în dosar cu număr 740/P/2019 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, pe o durată de 30 zile, de la 12 decembrie 2019 şi până la data de 10 ianuarie 2020 inclusiv. În baza art. 272 Cod procedură penală dispune virarea din fondul Ministerului Justiţiei în contul Baroului Satu Mare a sumei de 626 lei, onorariu apărător din oficiu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi 12.12.2019 ora 22:00”.

Criminalul din Bârsău a fost reţinut astăzi:

Procurorii sătmăreni au reținut un bărbat în vârstă de 42 de ani în cazul celor două sătmărence ucise în comuna Bârsău din județul Satu Mare.

„În urma complexului de activități de investigare și cercetare desfășurate de polițiști sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Satu Mare în cazul omorului comis în localitatea Bârsăul de Sus s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitate”, transmite IPJ Satu Mare.

Este vorba despre un recidivist eliberat recent din închisoare în urma recursului compensatoriu. Bărbatul mai are o condamnare pentru tentativă de omor.

Reamintim că două femei au fost ucise în cursul zilei de marți, după lăsarea serii, în comuna Bârsău, județul Satu Mare. Femeile erau vecine, una în vârstă de 53 de ani, iar cealaltă în vârstă de 65 de ani. În momentul în care s-a petrecut tragedia, femeile se aflau în casa uneia dintre ele.

7 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Bravo baieti! …ca l-ati prins. Acum bagati-l la zdup cativa ani, hraniti-l bine, respectati-i toate drepturile si apoi dati-i drumul afara sa vedem ce grozavie va mai face, Asta da, Stat de Drept!

  2. Kamcsutka Răspunde

    Bine ca a prins,sunt caz ca nici nu prinde pe care omoara pe cei nevinovati ,de exemplu cazul lui Dorgai Gabriela din Satu Mare in toamna anului 2014_acolo nu a putut reactiona asa repede cainele ca,si in cazul asta.

  3. Dragos Răspunde

    Recursul compensatoriu= PSD=Govor=Les=Fedorca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.