Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Spitalul Judeţean Satu Mare angajează peste 20 de asistenţi

Spitalul Județean Satu Mare angajează peste 20 de asistenți medicali. Anunţul a fost făcut public astăzi, iar, potrivit acestuia, concursul va avea loc în perioada 22.01.2020 – 28.01.2020.

Dosarele se pot depune începând cu 24 decembrie 2019 și până în data de 14 ianuarie 2020. Pe 16 ianuarie va avea loc verificarea dosarelor candidaților.

Proba scrisă a examenului este programată în 22 ianuarie 2020, la ora 11.00, iar interviul în data de 28 ianuarie 2020.

Vă prezentăm mai jos toate detaliile:

23 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Care stie cat e spaga, ca am 2000 de euro ? Ajunge? :)))

  2. Norick Răspunde

    Pe cine trebe sunat?
    Si cat e spaga?

  3. ionut Răspunde

    Doi m.isti frustrati si invidiosi, satmarean si norick. Sa sugeti pwula la cadrele medicale(voi doi lucrati pe salariul minim pe economie)

    • Norick Răspunde

      Nu – mi apartine comentariul de mai sus, dar pe tine @ionut te caracterizeaza limbajul asta tipic medic taranesc.. Pentru asta nu era nevoie, ca ma-ta să cara porcii si gainile la scoala să primesti un 5… ? ? ?

      • y Răspunde

        @Norick, ???. O să vadă el cum e cu diagnosticele greșite la un moment dat! Nu vreau să reproduc “felicitările” și epitetele nu tocmai pozitive din partea medicilor din Cluj, Oradea, Timișoara, Târgu Mureș sau Debrecen! Ceva de genul “sunt sătui de tâmpeniile sătmărenilor”. Acum dacă se supără puțin îmi pasă. Au pe conștiință între altele viața lui maică mea (diagnostic absolut greșit și tratament care l-a omorât până la urmă). Dar unde să reclami? La colegiul medicilor? Și scapă cu un ejnye-bejnye? Mai am exemple din familie la fel de “grozave” așa că …..?

      • ionut Răspunde

        imi pare rau, nu am stiut ca ti s-a furat nickname-ul. Nu au carat parintii nimic, doar a trebuit sa invat…

  4. satmarean Răspunde

    Eu nu ajung sa o sug , pentru ca si-o sug intre ei. Pe langa spaga asta e a doua conditie
    la angajare, sa sti sa lingi si sa sugi. Despre salariu, am cat o asistenta sefa, dar in privat. Aici cand dai o muie nu angajezi moima, o platesti si gata.

    • ionut Răspunde

      Satmarene, nu inteleg care este problema ta cu cadrele medicale? Daca cunosti cazuri concrete de spaga poti sa ii denunti, dar cred ca doar comentezi ca sa te afli in treaba. Sunt medic specialist si am asistente si asistenti care isi fac treaba cu seriozitate si responsabilitate, nu au fost angajati pe spagi sau alte beneficii! Doar frustratii si invidiosii comenteaza. Iti recomand sa urmezi Facultatea de Medicina din Cluj sau Targu Mures si vei intelege ca nu este floare la ureche medicina, doar la salariile medicilor va ganditi, nu la cate sacrificii fac. Acum salariile sunt decente, dar as fi curios la cum te-ai fi descurcat in locul meu cand in urma cu 6 ani aveam salariu de medic rezident in Cluj de 1400 lei din care trebuia sa ma hranesc, imbrac si sa platesc chiria…

      • y Răspunde

        @ionuț, dacă este așa cum spui o să înțelegi perfect ce spune @satmarean în momentul în care (Doamne ferește nu îți doresc dar …) te vei îmbolnăvi și te vei putea “bucura” de serviciile colegilor de breaslă. Îți spune unul în temă. Deocamdată ești de partea cealaltă a “baricadei”. Eu am o vorbă. În orașul nostru sunt foarte puțini medici specialiști desăvârșiți. (În problema mea, am diabet și destul de multe “bucurii” conexe care îl însoțesc cunosc 2 medici diabetologi în oraș cu care am reușit până la urmă să-mi reglez cum trebuie glicemia. Cel mai mult pot să-i mulțumesc doamnei dr. Filimon). În schimb putem face baraj la propriu pe Someș cu indivizi cu diplome care au dreptul să prescrie medicamente. Sper că tu ești unul din acele puține excepții. O si bună și spor la treabă!

      • cârcotaş Răspunde

        @ionuţ, dacă primul comentariu îţi aparţine, şi întradevăr îi dispreţuieşti pe cei cu salariul minim atunci de ce pretinzi un alt tratament? E corect că s-au mărit salariile medicilor dar s-a sărit calul. Aţi primit dintr-odată prea mult şi fără nici un criteriu de valoare, singurul criteriu fiind să nu plecaţi în străinătate. Când am terminat liceul (demult) au intrat 4 la medicină din liceul respectiv şi a fost o performanţă remarcabilă. Acum face medicina cine vrea. Tot felul de neaveniţi au pretenţii nejustificate. Să mă ierte excepţiile.

      • satmarean Răspunde

        Sa incep cu andreica? condamnat pentru luare de mita si fara dreptul de a profesa? acum doar asista in sala de operatii pe baiatul sau si primeste doar mita.i-ti dau unul pe zi sa ai ce citi vreo doua luni. si da am ceva cu cadrele medicale, incepand cu upu: care au salarii de la 6000 asistentii pana la doctorii incompetenti 20000-30000 de lei. incompetenti bai doctorul pulii, moldovanca, dr. ****-tamas, heinrich care se caca pe el cand vede sange? noroc cu tekla care mai scapa turma dar are si aia tigle lipsa

  5. satmarean Răspunde

    cu asistentele care sunt cele mai meseriase la supt, cu alti doctori care fac la minore serviciu si dezbraca pacientele care au otita si variaza pe ei de placerea tatelor vazute? aia stii doctore? cum se fut, sug si se mananca intre ei? de ce crezi ca nu vrea nimeni sa vina in satu mare? pentru ca se cunoaste cuibul de curve masculine si feminine din spitalul satu mare si se feresc sa intre in cacat. daca esti doctor raspunde-mi cu argumente la ce am scris, daca nu fa ce sti mai bine, sugi puwa!

    • ionut Răspunde

      satmarene, din comentariile tale imi dau seama ca esti doar un labagiu trist, numai la sex te gandesti…esti un gunoi- Cred ca ai fantezii cu asistente, altfel nu imi explic comentariul tau. Nu exista facultate de medicina in SM,deci toti medicii vin din Cluj,Targu Mures,Iasi etc. Tu nu ai argumente pentru comentariul vulgar, esti doar un golan! NU esti in stare sa intri la medicina, dar sa mai termini facultatea plus rezidentiatul! Vezi sa nu faci basici in palme…

  6. satmarean Răspunde

    fara argumente? ramane cum am stabilit:)) ti-am spus ca lucrez in privat, eu le platesc, nu le angajez.

    • Ionut Răspunde

      tot Labagiu ramai satmarene!!! tu nu ai argumente gunoiule pentru afirmatiile sexoase care le-ai facut! Eu nu trebuie sa aduc argumente, nu eu am facut comentarii cu cadre medicale si minore ci tu rahatule cu ochi! Mai mult de 2000 de lei nu primesti in mana, nu te mai da mare patron ca tu platesti etc., cred ca mori de foame in timp ce te uiti la filme porno cu asistente, nu pot intelege altceva din comentariile tale

  7. satmarean Răspunde

    doctore, aia cu ardelean e definitiva si au pus astia decizia pe site, aia cu ochii verzi blonda, aia subtirica zisa neagra, aia bruneta de si-a luat masina noua 4*4 de curand, aia tamas se trage tare pentru traficantul de sot (asistent) ce zici? ba tu esti de la upu de plangi asa tare :))

  8. satmarean Răspunde

    unde plm minore, si 2000 de lei am spus eu? tarta tu te-ai activat ca se scoala la minore?

    • ionut Răspunde

      Degeaba ai postat in disperare, tot LABAGIU pe salariul minim pe economie ai ramas satmarene, nu ai adus nici o dovada pentru afirmatiile tale!!! Imi este mila de tine frustratule

      • observator Răspunde

        @ionuţ, ….vocabular de om cu şcoală, ce mai…respect doctore! Ai câştigat încrederea mea, o să vin să mă repari!

  9. y Răspunde

    @Ionuț, așa ești tu cadru medical unde zici tu cum oi fi eu Zâna Măseluță! Îmi cer scuze pentru dezamăgirea creată dacă tu mai credeai până acum în zâne.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.