Ultima actualizare: ieri, 21:59

Externe

VIDEO. Mai multe țări au intrat deja în 2020! Spectacol extraordinar de artificii în Australia

Anul 2020 a sosit deja în mai multe părţi ale lumii. Au intrat în anul 2020 ţările insulare din Pacific, Noua Zeelandă, Australia şi părţi ale Orientului Îndepărtat.

În cel mai mare oraș din Noua Zeelandă, respectiv Auckland, 2020 a fost primit cu un extraordinar foc de artificii, lansat de pe cea mai înaltă clădire din emisfera sudica, Sky Tower. Spectacolul pirotehnic a durat cinci minute și a fost urmărit de zeci de mii de locuitori și turiști.

VIDEO. Spectacolul de artificii din Auckland

Locuitorii din Sydney au întâmpinat noul an cu uriaşe focuri de artificii, fiind considerat cel mai spectaculos spectacol pirotehnic din lume. Sunt privilegiați cei care sunt acum în Sydney, pentru că în alte orașe din Australia, inclusiv capitala Canberra, autoritățile au anunțat că nu vor organiza focuri de artificii din cauza incendiilor care devastează țara și care au făcut până acum 13 morți și au pârjolit peste trei milioane de hectare de vegetație, scrie digi24.

Focul de artificii din Sydney, din noaptea de Revelion, este considerat unul dintre momentele simbol ale metropolei. În fiecare an, peste un milion de oameni merg să întâmpine acolo Noul An. Tone de artificii au fost lansate de pe clădiri şi ambarcaţiuni din port.

VIDEO. Spectacolul de artificii din Sydney

An de an, autorităţile investesc în cea mai nouă tehnologie pentru focul de artificii din noaptea de revelion.

VIDEO. Spectacolul de artificii din Coreea de Nord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.