Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

‎FOTO. Maşină căzută în groapa de lângă podul Decebal. Două tinere, la spital

Maşină căzută în groapa de lângă podul Decebal. Accidentul a avut loc în această dimineaţă în jurul orei 7,30. Din primele informaţii rezultă că în autoturism erau două tinere, însă deocamdată nu se ştie din ce motive maşina a ieşit de pe carosabil, a trecut de trotuar şi s-a răsturnat în groapă.

La faţa locului au intervenit echipaje de pompieri şi ambulanţe care le-au preluat pe fete şi le-au dus la spital pentru investigaţii. Ele nu au fost grav rănite.

La fața locului s-au deplasat două echipaje cu o autospecială de descarcerare și cu o ambulanță SMURD. La sosirea forțelor profesioniste, un autoturism a fost găsit în afara părții carosabile, iar cele două ocupante (șofer și pasager dreapta) au rămas blocate. Victimele au fost extrase în stare de conștientă și au fost evaluate medical de către echipajele SMURD, respectiv SAJ prezente la fața locului. Ambele persoane au suferit leziuni minore.

Poliţia a început audierea tinerelor pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Ştire în curs de actualizare.

Vom reveni cu detalii.

FOTO: Facebook – Valean Octavian‎; ISU- Satu Mare

 

12 comentarii

  1. Marin Răspunde

    Ligia, Ligia, asta ai învățat la școală de șofer?

  2. Lucifer Răspunde

    Atenţie! Blonde la volan.
    Ce bunăi-i o bere că nu trebuie să cer socoteală nimănui, nu am avut carnet de şofer niciodată şi merg mai bine şi mai repede în patru labe decât o maşină.

  3. 007 Răspunde

    Orice asemanare a acestui dialog de mai jos,cu cel din masina, poate fi pura coincidenta…sau nu !
    ,,Las-o mai incet ca e polei pe jos, ca m-am săturat de mania asta a ta cu viteza… E pentru a treia oară când era cât pe ce să mă omori! se răsteste bruneta înfuriata la culme, către blonda, aflată la volan.
    – Auzi fato,zice blonda soferita, te rog, mai dă-mi o şansă”!

  4. Bubu Răspunde

    Cât de proastă trebuie să fii?? Cât poți tu!!!

  5. 0,07 Răspunde

    ele mergeu linistite si deodata , groapa le-a sarit in fata , cred ca voia sa se sinucida ( groapa )

    • bla Răspunde

      Cam asa s-o intamplat. Groapa nu o mai suportat singuratatea … fetele au picat la mijloc in toata povestea asta. Bine, pe laturi, dar au picat (vezi poze). Ele doar au vazut ca pamantul nu mai sta sub roti cum trebuie. Au pus mana pe telefon sa vada ce sa intampla si nimic! nici un news alert m da era prea tarziu

  6. Nha Răspunde

    Vad ca toti sunteti mistocari , da ‘ nimeni nu se intreaba ce-i cu groapa , ca de altfel si cu alte anomalii satmarene ! Primaria vrea sa impoziteze cu 500% pe amarasteniI care stau in ruinele din centru ( care n-au bani de renovat dar nici nu se muta ca nu le ia nici dracu igrasiile ) , da’ lucrarile astea de arta gen “hau “ in mijlocul orasului , neimprejmuit ( abia astept sa-si rupa gatul vreo progenitura de stab ) , super complex ruina Armonia , bloc ruina pe str. Pelican , etc , duc renumele orasului in ridicol si ce ne f.. e grija ? Ca au cazut 2 in groapa !

    • ... Răspunde

      Pssst, să nu te audă careva! Această groapă se vroia să fie business-ul lui Gyuszi Illyes și al lui Bodi, ăla cu Vila Bodi care de mai bine de 10 ani s-a mutat în Ungaria. Vezi că ai uitat groapa de lângă piața mare a lui Bud. Și ăla așa va muri neterminat.

  7. Anonim Răspunde

    Buna Fetele s-au parcat la intrarea Metrou Satu Mare stația Centu linia Solduba Pedala Frana este principala piesa din mașina daca e folosita te salvează. Sănătate și sa creșteți mari și frumoase.

  8. y Răspunde

    Referitor la această groapă care stă descoperită, neterminată de mai bine de 10 ani și e un real pericol public în buricul târgului nu se gândește careva deștept să-l finalizeze într-un fel? De exemplu parcare etajată, betonul e gata turnat. Și este exact unde este nevoie. Că de promis tot promitem iar de făcut mai nimic. A trecut un mandat de la promisiunile trecute și în afara de o schiță de PUZ pentru parcarea din spate la Someșul lângă Eminescu nimic concret, pe strada Kogălniceanu nici măcar atâta. Mă întreabă un prieten câte mandate are nevoie primarul ca să onoreze măcar una din promisiuni?? Mă întreabă insistent. Aici nu se mai poate da vina pe Coica.?

    • misto Răspunde

      De nici unul, nu mai candideaza, merge iar ca si deputat ca acolo poate servi linistit o sticla de vodca si nu trebuie sa se prezinte la job. Cica city managerul o sa candideze. Vai de mama noastra cu votul asta pur etnic fara nici un pic de discernamant. problema ca nici din partea romana nu rasare vreun candidat capabil.

  9. Noi Răspunde

    Va spun eu, firma asta de salubrizare care se ocupa de trazile din satu mare arunca cva solutie pentru zapada dar zapada nu e astfel ca trebuie sa se consime de pe stoc sa ma inaseze bani. Trebuie amendata firma de salubrizare, sunt 5 grade afara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.