Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Avocată cu 16 case, secretar de stat la Ministerul Justiției. O casă inclusiv la Satu Mare!

Olivia Diana Morar a fost desemnată secretar de stat la Ministerul Justiției, potrivit deciziei publicate luni in Monitorul Oficial. 

De profesie avocat, Diana Morar este fost consilier local din partea PNL în municipiul Bistrița și șefa a organizației de femei PNL din județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit unei declaratii de avere depuse in iunie 2018, atunci când era consilier local în Bistrita, Diana Morar deține 16 terenuri cumpărate sau obținute prin succesiune în Bistrița, Bihor, Oradea, Constanța, Satu Mare, Timișoara, Turda și București. Înafară de o fâneață, toate sunt terenuri intravilane dobândite între 2012 și 2014, cu suprafețe ce variază de la 70 la 2.609 de metri pătrați. Doar în cazul a 3 terenuri este unic proprietar, restul împărțindu-le și cu alte persoane ce nu sunt numite în declarația de avere, așa cum stipulează legea.

La fel este și în cazul caselor. Ea are trecute în declaratie 12 case – 3 în Bistrita, 3 în Oradea, 2 în Timișoara, și câte una în București, Satu Mare, Constanța și Bihor. Cea mai mare este cea din Timișoara, de 1.106 metri pătrați, obținută prin succesiune si unde deține cota parte 3/80.

6 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Ce vă mirați?!? N-ați auzit de vorba “nu face omul într-o viață ce poate face femeia într-o noapte”?!?

  2. unu Răspunde

    si ce naiba face cu 16 case\???

  3. Pop Florica Răspunde

    Asta este amanta lui Mateuț celebrul avocat, cele mai multe case sunt a lui Mateuț, dar ca să nu dea banii înapoi în urma multor mari procese pierdute a trecut casele pe Coțofană asta pentru ca este o mare iubire între cei doi.

  4. Marin Răspunde

    Oamenii lui Wuie Merner!

  5. ionut Răspunde

    dudita asta este verisoara deadoua cu santa claus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.