Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

ACTUALIZARE. Șoferul dat dispărut, găsit! Reprezentanții firmei au clarificat situația

Șoferul dat dispărut a fost găsit și este înafara oricărui pericol. Reprezentanții firmei de transport au clarificat întreaga situație. TIR-ul se află în parcarea Hornbach Baumarkt AG Logistikzentrum Vilshofen, în Germania, de miercuri dimineața, unde așteaptă să fie încărcat, au explicat aceștia pentru PortalSM.

Potrivit unui reprezentant al firmei de transport, cineva a fotografiat TIR-ul și a postat imaginile pe Facebook, cu mesajul că șoferul ar fi de negăsit, însă acest lucru nu este adevărat. Firma dă asigurări că totul este în regulă, iar șoferul se află înafara oricărui pericol.

Totul a pornit de la două imagini postate pe rețelele de socializare, în care erau două imagini cu un TIR înmatriculat în Satu Mare. Oamenii au precizat că TIR-ul ar  fi parcat acolo din data de 13 decembrie 2019. Din dorința de a ajuta, sute de oameni au distribuit postarea.

„Poate că șoferul a murit sau cine știe! Am bătut la ușă, dar nu răspunde nimeni. Și Poliția l-a căutat. Dați mai departe, să ajungă la firmă”, a transmis o româncă.

Un comentariu

  1. mae Răspunde

    nu la platit ia lasat acolo camionul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.