Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Adrian Cozma a demisionat din Consiliul Judeţean. Cine îi ia locul

Adrian Cozma a demisionat din Consiliul Judeţean Satu Mare după ce a fost devenit director de cabinet al prefectului Radu Bud, cele două posturi fiind incompatibile. Totodată, Adrian Cozma s-a suspendat şi din avocatură.

Consiliul Judeţean Satu Mare a fost convocat în şedinţă pe data de 31 ianuarie, pentru a constata încetarea mandatului de consilier judeţean a lui Adrian Cozma, dar şi pentru validarea noului consilier judeţean din partea PNL.

Cel care îi va lua locul lui Adrian Cozma este Beseni Cristian Valer, membru PNL.

16 comentarii

  1. Alin Răspunde

    Stai sa vezi cum ai dat o palma la cacat…..in cateva zile pica guvernul vine alt prim ministru si schimba prefectul….si ai ramas sportiv….mare prost mai esti serios….

  2. Yury Răspunde

    Mare prost este domnul fost consilier, actuala secretara la prefectura, el încă nu-și da seama ca rîde Albu și Bud și cu c… de el.?

  3. y Răspunde

    Domnul Cozma de tânăr a demonstrat abilități în administrația locală și nu numai, el oricum e la început de drum și sunt sigur că va face doar lucruri bune.

    • y Răspunde

      Nu a demonstrat nimic, e doar un papagal parvenit, un Ștef 2.0. Tu în schimb postezi tâmpenii sub nickul meu. N-ai decât să scrii ce dorești dar caută te rog o poreclă pe seama ta! Ce zici de @Ali Baba și cei 40 de hoți?

      • y Răspunde

        Întreb pentru un prieten bun. Am uitat să menţionez.

      • y la puterea 2 Răspunde

        Iară vorbesti prostii!Se vede că nu stii adevărul!Acum 2 ani a primit un nou Update,versiunea 6.0.2!Asa că stai jos,3!Voi tărăntocilor,dacă ati mai trăi vreo 200-300 de ani nici atunci n-o să aveti ce are el si familia!!!

        • Lynyrd Skynyrd Răspunde

          Unii nici nu vor. Dar ce va face când, ști tu …. Bagă aer condiționat, cablu și internet acolo jos în 2×2?

  4. irpef Răspunde

    Cel mai tare politician sătmărean!

  5. Satmarean Răspunde

    Ca avocat nu a avut realizari remarcabile .Acum si-a luat o perioada de odihna . Populatia i-a dat verdictul .Ar fi bine sa fie mai prudent .Prea des se afiseaza in presa . Cu abasadorul Belarusului in camasa .Despre oamenii de cultura din Satu Mare a mai invatat cev?…..

  6. Yury Răspunde

    Traficantul asta de țigări, după ce pleacă chelbosu dispare din politica, apropo chelbosu se lauda ca traficantul i face cafeaua prea slaba, ce indivizi ajung la conducere…

    • Călugăru & Iancu Răspunde

      De unde stii că-i traficant de tigări?L-ai ajutat la Scotchuit tărantocule???Păcat că mai respiri si spui prostii!Vezi că la Gáti Jóska pe strada Amatului in capât mai sunt disponibile 6382 de garsoniere ANL,proaspăt săpate!Stii care-i diferenta intre tine si EL???Aproximativ 6 sau 7 zerouri!Bineinteles la conturile bancare!

      • c-block Răspunde

        Cum ai spus. Diferența este zerourile alea multe în favoarea lui. E un mare zero, multe zerouri. Toți cei care fac politică în loc să-și vadă de meserie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.