Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

FOTO. Pompierii sătmăreni au avut peste 9.400 de intervenţii în 2019. Bilanţul instituţiei

Pompierii sătmăreni au avut peste 9.400 de intervenţii în 2019, potrivit bilanţului instituţiei prezentat astăzi la Teatrul de Nord. În prezenţa şefilor de instituţii şi colaboratorilor, şeful ISU Satu Mare, Nciolae Dima a prezentat raportul pe anul trecut.

Cu o medie de 26 de intervenții pe zi în anul 2019, intervențiile în diferite situații de urgență înregistrează o creștere semnificativă de la an la an. În grafic este redat numărul intervențiilor din ultimii 10 ani. Astfel, în cursul anului trecut au avut 9.408 intervenţii, majoritatea fiind intervenţii SMURD.

Unul dintre principalele obiective ale activității de prevenire urmărește intrarea în legalitate din punct de vedere al îndeplinirii cerinţei esenţiale “securitate la incendiu si protecţie civilă” la cât mai multe obiective de pe teritoriul județului. S-au intensificat, în acest sens, activitățile de teren și de acordare a asistenței tehnice de specialitate tuturor instituțiilor publice și operatorilor economici, înregistrându-se o creștere semnificativă a numărului de avize de securitate la incendiu.

Cu tot efortul depus, din totalul de 132 de unități de învățământ (476 clădiri aferente), 74 unități (161 clădiri) funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.