Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Alertă! Un bărbat suspect de virusul ucigaș din China a ajuns în România

Alertă pe Aeroportul Henri Coandă din București. Un bărbat suspect de coronavirus a aterizat în România, informează cei de la Realitatea. Acesta a ajuns în Capitală în această după-amiază, cu o cursă Ryanair care venea de la Tel Aviv.

Bărbatul a fost în China acum câteva luni și a fost preluat de echipajele medicale de la Aeroportul Henri Coandă, fiind suspect de virusul ucigaș care face ravagii în lume. Pasagerul s-a plâns că nu se simte bine, iar comandantul aeronavei a alarmat autorităţile sanitare din România şi personalul medical de pe Aeroportul Henri Coandă. Pasagerul a fost dus la Institutul Matei Balș.

Noul coronavirus, care a apărut în China în luna decembrie, a infectat aproximativ 1.300 de persoane în China şi s-a răspândit în mai multe ţări, inclusiv în Franţa, Statele Unite şi Australia, ucigând peste 40 de persoane. Maladia a apărut în decembrie, într-o piaţă agroalimentară din Wuhan, oraş din centrul Chinei.

2 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Nu ma pricep prea mult la virusi dar pe autoritatile romanesti sigur le cunosc. Cand este vorba de reactia acestora te poti baza doar pe un singur lucru ca nu au luat nicio masura, ca nu iau si ca nu vor lua. N-am fost in stare sa oprim gripa aviara, cea porcina, bolile cailor si cate altele. Cred ca si coronavirusul asta deja se plimba pe la noi virusand in stanga si-n dreapta. Pe la noi dispar peste granita lemnul padurilor si nimeni nu-l vede, trec granita tot felul de migranti si- i prind ungurii, la noi ajung de peste granita tot felul de animale si nu le depisteaza nimeni, sa nu pomenesc de traficul de droguri, arme, persoane, etc. Cum naiba poti sa crezi ca aici nu va ajunge diavolul asta mic chinezesc?

  2. y Răspunde

    @Nimeni, oamenii simpli nu știu dar se merge de la noi din țară și din alte țări în veselie în China în schimb de experiență. Așa se dezvoltă China, furând informații. Orice. E posibil ca acest coronavirus să fie deja de mult și bine la noi. Nu vreau să creez panică, dar cum ai spus autoritățile noastre sunt praf. Suntem meseriași la protocoale, telejustiție și manele. Să nu am dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.