Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

APEL. Șase copilași au nevoie de ajutorul nostru. Trăiesc în sărăcie, într-o casă fără căldură

Șase copilași au nevoie de ajutorul nostru. Cei mici trăiesc în sărăcie, fiind crescuți într-o casă din localitatea Lazuri, fără căldură, curent electric, mâncare sau haine. O sătmăreancă a lansat un apel umanitar, iar cei ce vor să ajute o pot face chiar în acest sfârșit de săptămână.

,,Într-o căsuță sărăcăcioasă din Lazuri, foarte aproape de noi, șase copilași suferă de frig și de foame și nu au nicio vină pentru asta. Haideți să facem un efort mic, un gest de omenie și solidaritate împreună. Vor ține minte toată viața gestul nostru.

De ce au nevoie? De orice. Nu au nimic. În primul rand nu au curent, mâncare, apoi hăinuțe, încălțăminte, jucării. Haideți să ne întâlnim sâmbăta la ora 10.00 în parcarea de vis a vis Tristar (depozitul de băuturi Negrești-Oaș). Fiecare cu ce îl lasă inima. Cu cele adunate ne vom deplasa câțiva la ei acasă”, se arată în apelul sătmărencei.

Copiii au vârste cuprinse între doi și doisprezece ani.

6 comentarii

  1. Levi Răspunde

    Unde stau exact in Lazuri, sau cum se poate gasi aceasta familie?

  2. Ovidiu Răspunde

    Va rog sa postati adresa familiei pentru a o putea ajuta!!!

  3. Pop Alina Răspunde

    Si eu eam dat luni niște haine la una dintre fetita ca era dezbrăcată pe strada si de multe ori i-am dat dar din pacate masa le vinde sa aiba ce bea.Primeste o grămadă de bani după copii dar ii beaaaa.Si mie mis dragi cai stiu de cand sau nascut si le mai dau una alta dar când vad ca pe părinții lor ii doare undeva de ei nici mie numi convine.

  4. trecătorprin satu mare Răspunde

    Cei de la Protectia Copilului ar trebui sa ia atitudine.
    Oamenii cer o adresa, nu se dă. Un nume, nu se dă! Doar nu ne vom duce la Negrești cu toții. Județul e mare. Pe de alta parte, dacă părintii beau, dacă sărăcia e mare, de unde au semănat atâția copii? Dacă nu sunt capabili sa ii crească pe motive de băutură, trebuie luate măsuri ca ajutorul oamenilor de bine să ajungă la copii, nu în pahare.

  5. Codat Răspunde

    Atentie , nu dati bani numerari pt ca i joaca la pacanele! Iar sant consumatori de alcool vinde pt.bautura ! copii trebuie luati si dusi la orfelinatul de copii ! Se folosesc de bunatarea omului , iar femeia trebuie cu spirala legata pt. a nu face copii strazilor

  6. Codat Răspunde

    Adresa este Lazuri ,Strada Lunga,cred ca nr.de la 500 in sus drumul vizavi de primarie ce duce spre Colonie , Femeia se cheama Reti Mari ! Incaodata va rog ,nu dati bani ci alimente copiilor , si tineti sub supraveghere ca vind tot pt. bautura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.