Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Atenție, cad copaci! Acțiune de doborâre a arborilor pe o stradă din municipiul Satu Mare

Atenție, cad copaci! În cursul zilei de mâine, vineri, 31 ianuarie, în municipiul Satu Mare, va avea loc o acțiune de doborâre a arborilor. Operațiunea se va desfășura pe strada Mihai Viteazul.

,,Stimați cetățeni, vă rugăm ca în data de 31.01.2020 (vineri), în intervalul orar 8.00 – 14.00 să nu parcați autovehiculele pe strada Mihai Viteazul, deoarece se vor executa lucrări de doborâre a arborilor”, anunță Primăria Satu Mare.

11 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Mă gândesc că mai trebuie făcute locuri de parcare. Totul e gândit cu dosul. În loc să facă odată parcările alea etajate. Oricum nu se va rezolva nimic pentru că totul pleacă de la existența unui comportament civilizat în trafic. Mă gândesc că cei de la Mediu au fost de acord sau cine știe poate tăierea s-a demonstrat chiar a fi benefică spațiilor verzi.?

  2. Unu' Răspunde

    Parcările alea etajate sunt preconizate a fi construite unul pe strada Decebal, al doilea pe Kogălniceanu! Tu crezi că puturoșii de șoferi sătmăreni, mai ales părinții copiilor de la Moisil, vor avea chef să parcheze în oricare dintre ele (distanța fiind aproximativ aceeași) și să meargă pe jos până pe Mihai Viteazul?!? Eu nu cred așa ceva! După mintea lor, mai bine să taie toți copacii și să facă locuri de parcări, ș-apoi să vezi cât de sănătos va fi aerul în zonă!
    Abia când n-or mai fi copaci care să absoarbă noxele și li s-or îmbolnăvii odraslele din cauza prafului și a noxelor, abia atunci s-or scandaliza (tot ei) că de ce a trebuit PRIMARUL să taie copacii!?!?!

  3. altu fără bmw Răspunde

    Da. Nici eu nu cred. Ne merităm soarta.?? Nu știu, nu există un om/primar cu capul pe umeri care să aibă o viziune măcar pe termen mediu și să ia taurul de coarne cum au municipiile din zonă? Noi facem invers. Tâmpenii și prostii apoi încercăm să minimalizăm efectul negativ. Copacii de pe stradă nu sunt bolnavi asta-i sigur 100%. Iar cui nu-i plac copacii îl invit să se mute pe Lună, acolo nu există acest “pericol verde”.

    • Unu' Răspunde

      Sunt mult prea mulți oameni cu influență în orașul ăsta mic!
      Poliția este depășită, beșinoșii de gardieni publici sunt slugile politice ale primarului, indiferent de culoarea politică! CINE să facă ordine?!?!?!?

  4. Bahu Răspunde

    Este revoltator , in timp ce lumea incearca sa salveze copacii ( sau sa planteze cat mai multi ) , Primaria Satu Mare taie . Hai sa incercam sa-i oprim , trebuie sa ne opunem acestui sacrilegiu mergand , cat mai multi , maine la 8 pe M . Viteazul !

  5. Csenteri Erzsebet Răspunde

    Este vorba de toaletarea arborilor de pe str. Mihai Viteazul Nu de taiere. Stau acolo stiu (pentru ca am intrebat)

    • ... Răspunde

      Nu sunt sigur doamnă. Textul afișat este destul de clar. Dacă cineva a greșit la redactare (pentru că asta se insinuează) atunci respectivul/respectiva să fie taxată. Ce drq, au niște salarii acolo! Nu vreți să aflați cât iau lunar. Dacă nu se făcea scandal se tăiau și gata faptul împlinit! Anul trecut au fost tăiați o grămadă de copaci care nu aveau nimica și în locul lor s-au plantat niște bețe în bătaie de joc. Zece ani pe pușin să crească copacii la loc.

  6. Bahu Răspunde

    Doamna Csenteri , locuind acolo , ar trebui sa te lupti cu dintii pentru a impiedica ” doborarea copacilor ” , nu sa incepi sa ii scuzi ca nu s-au exprimat bine . Daca este asa cum zici tu atunci de ce nu a venit nimeni cu anuntul corect ?

  7. Nora Răspunde

    Acești domni au fost si pe strada aurora au făcut muncă de mîntuială dar nu au terminat toată strada nu stiu de ce ? Am asteptat 10 ani sa creasca si acum nu mai avem umbră, inspiram praf, cu același efort puteau sa ii taie de tot .Batjocura totala

  8. Nimeni Răspunde

    Ceva trebuie sacrificat in oras. Deja este superaglomerat, in anumite locuri de la o anumita ora aproape ca nu poti intra ,daramite sa mai faci salubrizare, intretinere de utilitati, etc. Nu cred ca parcul de masini va scadea, dimpotriva va creste. De sarbatori am vazut cum orasul a fost aproape blocat. Cred ca trebuie umblat la copaci si la spatiul verde dintre trotuare si strazi, altfel se va intampla ca-n capitala Bangladesh-ului, unde totul se deplaseaza cu viteza melcul. Subliniez doar ca si asta ar fi doar o solutie de moment.

    • ... Răspunde

      Solutia e ca sa avem transport public eficient si piste de biciclete. Plus ca nu trebuie musai sa te duci pana la magazinul de la colt cu masina, dar pentru asta trebuie schimbata mentalitatea oamenilor. Daca inlesnim parcarea in veci nu o sa fie de ajuns. Omul e un animal comod.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.