Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Familia Bertici a anunțat următoarea expediție. Aventură în 15 țări

Abia s-au întors din îndepărtata Siberie, dar au anunțat deja următoarea expediție. Familia Bertici va porni într-o nouă aventură în toamna acestui an, însă de această dată la expediție vor lua parte mai multe echipaje.

Într-un anunț postat pe pagina de Facebook dedicată expediției, sătmărenii spun că noua aventură se va întinde pe 20.000 de kilometri, iar echipajele vor străbate 15 țări.

,,În următoarea expediție de anvergură (expediție in grup) vom porni în 10 Septembrie. Va fi o aventură extremă de neuitat! 20 000 kilometri și 15 țări: Drumul Mătăsii, Lacul Aral, Mongolia, Kirgizstan, Uzbekistan, Kazakhstan, Tadjikistan unde vom merge 600 kilometri paralel la granița cu Afganistan, Munții Pamir unde vom urca cu mașina la 4655 metri, Munții Altai, Lacul Baikal și Siberia!”, se arată în anunț.

12 comentarii

  1. Parampampam Răspunde

    Exact cum am spus. Ingyencirkusz. Eu m-aș plictisi să tot mă duc în același loc. Atâtea locuri faine sunt prin lume! Sau alta ar fi scopul plimbării???Plimbare sterilă fără scop, fără nimic. Mai bine ar dona banii. Lacul Baikal au văzut recent, mi se pare.

  2. Marin Răspunde

    Marea Aral sau ce a mai rămas din ea( cea mai mare catastrofă ecologică provocată de Uniunea Sovietică), va fi o calatorie interesantă, felicitări!

    • Parampampam Răspunde

      Poți traversa “marea” Aral cu mașina. E numai praf. Dacă nimeresc o zi “bună” nu vor vedea nimic. Merită de mers!??

  3. Podravka Răspunde

    O alta varianta,sa mearga in urmele lui Korosi Csoma ,si sa ajunge in Tibet Pe JOS,chiar acum poate sa zboara in India si sa face drumul impreuna cu Domnul Zengo Zoltan,dar sa duce un calorifer bun ,ca noptile este prea frig in India,si impreuna ajung pe JOS la ,1 MAI in TIBET,si poate devin Martiri adevarati a lui Korosi Csoma.

  4. Podravka Răspunde

    Mai multe detalii pe Maszol.ro:Erdelybol Tibetbe Korosi Csoma Sandor nyomaban.

  5. ... Răspunde

    Bine ai zis@Podravka! Nici despre domnul Zengo nu se spune nimic dar ăștia toată ziua zici că se scurge prin robinet și nu se mai oprește!

  6. y Răspunde

    O altă expediție, o altă provocare. Succes

  7. Mafiiotu Răspunde

    Anaf la verificare sponsorii, de unde sunt bani pentru asa ceva?
    Nu cred ca la aia de la gemeli le arde asa bine afacerea, eu daca as fi sponsor m-as duce eu in vacanta,nu sa platesc pe altii.

  8. y Răspunde

    Am o întrebare. Dacă tot ați promovat în neștire pe soții Bertici care au alergat ca bezmeticii prin Siberia acum de ce nu scrieți de cei care au plecat să participe la cursa Budapesta – Bamako? E o problemă cu punctul de plecare? Aveți despre ce să scrieți plus că e și în scop umanitar.
    Semnat the real y. Câteodată regret că nu mai e “Ștefan Gheorghiu”. Totuși se mai învăța ceva acolo.
    Urmăriți puțin “Friss újság”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.