Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Bărbat reținut de polițiștii sătmăreni. A furat două sacoșe cu cumpărături dintr-un magazin

Bărbat reținut de polițiștii sătmăreni, după ce a furat două sacoșe cu cumpărături dintr-un magazin. Ieri, 9 ianuarie, polițiștii de investigații criminale sătmăreni au fost sesizați de către o tânără, de 21 de ani, din comuna Medieșu Aurit, cu privire la faptul că în timp ce se afla la cumpărături într-un magazin alimentar, din municipiul Satu Mare, persoane necunoscute i-au sustras 2 sacoșe cu cumpărături pe care le-a lăsat în locul destinat bagajelor din magazin.

Investigațiile efectuate de polițiști au dus la identificarea și prinderea cu operativitate a persoanei bănuite de furt, polițiștii stabilind că acesta este un bărbat, de 41 de ani, din comuna Apa.

Față de bărbatul în cauză polițiștii au dispus reținerea lui pentru 24 de ore în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

 

Un comentariu

  1. Pbeata Răspunde

    In toate magazinele sunt camere . Cat de prost sa fii ????? Oare nu am putea termina ideea lui Ceausescu cu un canal Dunare – Bucuresti ? Sunt multi “voluntari” care ard gazul degeaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.