Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO/VIDEO. Șoferul care a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni s-a ales cu dosar penal

Șoferul care a accidentat aseară o femeie pe trecerea de pietoni în municipiul Satu Mare s-a ales cu dosar penal. Polițiștii sătmăreni au dat publicității primele concluzii în cazul evenimentului rutier.

Ce spune Poliția:

La data de 9 ianuarie, în jurul orei 18.30, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre faptul că în municipiul Satu Mare a avut loc un eveniment rutier.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 46 ani, din comuna Culciu, aflându-se la volanul unei autoutilitare pe strada Fabricii, din municipiul Satu Mare şi ajuns la intersecția cu strada Avram Iancu a efectuat un viraj la stânga, moment în care a accidentat o femeie, de 59 de ani, din municipiul Satu Mare, care în calitate de pieton a traversat drumul public pe trecerea pentru pietoni de pe strada Avram Iancu, marcată și semnalizată corespunzător.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea pietonului. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări în cadrul dosarului penal întocmit.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.