Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

Bugetul Primăriei, în dezbatere. Creștere cu 15%

Bugetul Primăriei, în dezbatere. Primăria a publicat ieri, 13 ianuarie, Proiectul bugetului local de venituri şi cheltuieli al municipiului Satu Mare pe anul 2020. Pentru acest an, bugetul municipalității crește cu 15 la sută față de anul trecut.

Cei interesaţi pot transmite în scris, propuneri, sugestii cu valoare de recomandare privind conţinutul bugetului, în termen de 15 zile de la data publicării. Sugestiile şi propunerile sătmărenilor vor fi analizate până la data prezentării bugetului în cadrul şedinţei Consiliului local de aprobare a Bugetului local pe anul 2020.

Veniturile totale ale Primăriei pe anul 2019 au fost de 205,985,239 de lei, iar totalul cheltuielilor pe anul trecut s-au ridicat la 190,625,857 de lei. Pentru acest an, bugetul Primăriei municipiului Satu Mare crește cu 15%, ajungând la 219,072,369 de lei.

Mai multe informații găsiți AICI.

2 comentarii

  1. Ovidiu Răspunde

    Bună
    Aș vrea să vă sugerez situația cimitirului de pe str. Amațiului și anume : Starea de degradare a aleii principale cât și celor secundare a coșurilor de gunoi a faptelor care duc spre capelă….într-un cuvânt cam miserupismul ce există la nivelul administratorului sau ??? .
    Mulțumesc anticipat analiza acestei sugestii!!!

  2. Pixulescu Răspunde

    @Ovidiu:
    Pentru a face sesizări către administrația cimitirului Amațiului, luați legătura cu domnul Vili – Administratorul acestui cimitir la nr. tel: 0744-298.547

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.