Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Un nou record la Aeroportul Satu Mare. Peste 80 de mii de pasageri în 2019

Un nou record la Aeroportul Satu Mare. Nu mai puțin de 84.171 pasageri au trecut pragul Aeroportului în 2019 și au zburat atât pe destinații interne, cât și internaționale. Procentual, față de 2018, s-au înregistrat cu 11,20% mai mulți pasageri, dintre care 51.417 au fost pasageri internaționali.

Este primul an când pasagerii pe rute internaționale depășesc pasagerii de pe rutele interne. Față de 2018, creșterea pasagerilor pe rutele externe a fost de 38,07%. La nivel global, creșterea numărului pasagerilor față de 2017 a fost de 38,45%. Ca mișcări de aeronave, în anul 2019 au fost înregistrate 2390, respectiv cu 33,07% mai multe decât în 2018.

,,Aeroportul Satu Mare vă dorește tuturor un an mai bun și vă așteaptă ca pasageri cu noi destinații din anul acesta”, este mesajul transmis de reprezentanții Aeroportului.

19 comentarii

  1. Levi Răspunde

    Manipulari grosolane.

    Cresterea de 33% a miscarilor de aeronave se datoreaza zborurilor care s-au facut in cele 2 campanii de vaccinare antirabica a vulpilor.

  2. Dana Răspunde

    Wizz îsi face bagajele încet.
    A înjumãtãtit zborurile, de la 4 la 2 zboruri pe saptamana .
    Fechete a adus zboruri, s-a luptat pentru Aeroportul Satu Mare iar Patrascu duce zborurile la Aeroportul Baia Mare.
    Patrascu se lupta pentru Aeroportul Baia Mare.

    • Unu' Răspunde

      Dacă nu cunoști, informează-te sau taci!
      WIZZ au DUBLAT numărul de aeronave strict pe perioada sărbătorilor de iarnă, când rezervările depășeau numărul de aeronave alocate inițial, apoi le-au adus la normal, adică două zboruri pe săptămână!
      Din cele două zboruri, unul vine și pleacă aproape gol!
      WIZZ ține aeroportul ocupat cu această cursă, pentru a proteja aeroportul din Debrecen, al doilea cel mai mare hub al WIZZ din HU, ca să nu intre curse de Londra de pe aeroportul Oradea sau Maraamureș! Așa că 1000% sigur nu pleacă, chiar dacă zboară în pierdere!

  3. Laurentiu Răspunde

    Aeroportul SM este codas la numarul de pasageri comparativ cu celelalte aeroporturi din Romania, dar Patrascu directorul morosan, intoxica opinia publica amestecand in mod intentional adevaruri cu minciuni prin intermediul presei online care îi este aservita.

  4. Ardelean Răspunde

    Fix jumatate activitate efectiva, fata de perioada fostului director. Numerele nu inseala, povestile astea insa da. Al naibii cum de fostul director nu a fost suficient de competent pt aeroportul SM, dar face fata cu brio pe pozitie sinilara la aerop din Cj. Pe cand, aici, incet se stinge lumina. Deja BM da clasa…

  5. Muresan Răspunde

    Pai asta face mai mare paguba doar prin naveta cu Dusteru aeroportului, zilnic acasa. Plus ca in paralel isi deconteaza si motorina pe comodatul facut la Mercedes, si mai picura cate ceva si in fordu secretarei.

  6. Vasile Răspunde

    Linistitiva dragi satmareni e chestiune de saptamani si Patrascu pleaca.
    Da exact pleaca, ca vrea el nu ca e dat afara pentru gaura pe care o face zi de zi bugetului judetului nostru.
    Pleaca sa puna pe linia de plutire alt aeroport ca pe al satmarenilor la scufundat.

  7. Anemona Răspunde

    Adica directorul Pàtrascu aduce curse spre Tunisia si Turcia iar voi il vorbiti de rau. Sa stiti ca s-au redus zborurile spre Anglia pentru ca acum directorul nostru drag incearca din rasputeri sa introduca zboruri spre Iran.

    • Unu' Răspunde

      Pentru cele două curse îi putem mulțumi strict lui Mircea Spătar directorul agenției sătmărene al Paralela45!
      Singurul amestec al lui Pătrașcu este că anul trecut a “redirecționat” cursele de Antalya către aeroportul Maramureș, inițial intenția era ca două din cele trei să fie de pe aeroportul Satu Mare!
      Ca și pondere a pasagerilor respectivelor chartere, peste 40% au fost sătmăreni și încă vreo 10-15% sălăjeni și câțiva bihoreni!

  8. Ana Răspunde

    Muresan vad ca ti-ai facut temele bine dar dar ai uitat sa spui ca directorul morosan îi picura si altceva secretarei.

  9. Cosmin Răspunde

    Duster, mercedes si a mai luat si un Citroen penru inginerul sef Levi(soferul personal al directorului Patrascu).
    Levente care invarte de covrig doar in interesul aeroportului, pardon in interesul directorului care se trageee din Maramuresul istoric.

  10. Haiducul Răspunde

    Dacã Levi e soferul personal atunci Stefan zis Fāni este sfātuitorul de tainā, confidentul si omul de incredere al d-lui Director.

  11. Unu' Răspunde

    Îmi place cum slugile karatistului adi cazma, numite pe criterii de lipitori de afișe în campaniile electorale, dau din casă! Ce nașpa e cu un director pe care nu-l puteți exploata electoral, nu-i așa hahalerelor?!?
    Lăsați comentatul și marș la muncă, poate prindem ceva fonduri EU pentru dezvoltarea aeroportului!

    • Bhei Răspunde

      Ce-i cu limbaju asta de la curu vacii ? Du-te si te impusca ca faci umbra pamantului degeaba ! Fucking idiot !

      • Unu' Răspunde

        Ce-ți trabă, limbel? N-ai cui da limbi?!? Mergi de-l caută pe karatist să te ștefută!

    • Unu' Răspunde

      Erata: dintr-o eroare eronată, am greșit numele personajului karatist ștefutăcios de brighi-blonde cu cel al celui mai agramat și lipsit de (scru)pule advocat penelisto-aldist!
      Mea culpa! Mă duc să=mi fac seppuku!

  12. Ungurul bulan Răspunde

    Auzi domnule Unu nu purta tu de grija altora.Asa presedinte de cj nu mai pupa judetul SM in veci, Iar slugile karatistului cum le numesti dumneata aduc doar plusvaloare in cadrul aeroportului si nu numai.
    Sunt de acord cu dumneata doar intro privinta:Directorul nu poate fi exploatat deoarece el exploateaza.

    • Unu' Răspunde

      Auzi dom’le, lasă-mă cu aberațiile matale!
      Atât timp cât respectivele hahalere de care pomeneam sunt plătiți de la buget (indiferent că vorbim despre bugetul local, județean sau național), adică (și) din banii mei, chiar am tot dreptul să le port de grijă! Mai ales când văd câtă incompetență și rea-voință manifestă pseudo-analfabeții postaci lipitori de afișe!

      Despre personajul nostru, așa analfabeți cu trei facultăți (educație, fizică și sport) precum karatistul chiar nu mai are nevoie județul! În afară de publicitate electorală din banii publici, timp de patru ani, nimic palpabil n-a rămas în urma lui!! Eventual niscaiva lipitori de afișe prin posturi călduțe (de exemplu la aeroport) pe post de troll!

      Sper să vină vremea când majoritatea vor rămâne fără loc de muncă …

  13. Rita Răspunde

    Directorasul mai picura cîte ceva si in alt Ford nu numai în al secretarei.
    Aviz amatoarelor.
    To be continued.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.