Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Cazul celor șase copilași din Lazuri. Cum îi putem ajuta

Cercetașii vin în ajutorul celor șase copilași din Lazuri și organizează în acest sens o acțiune în municipiul Satu Mare. Acțiunea ce poartă amprenta Organizației Naționale Cercetașii României – Centrul Local Satu Mare va avea loc în acest sfârșit de săptămână.

Cei șase copilași ce au nevoie de ajutorul nostru trăiesc în sărăcie, fiind crescuți într-o casă din localitatea Lazuri, fără căldură, curent electric, mâncare sau haine. După ce o sătmăreancă a lansat un apel umanitar prin care îi invită pe toți cei ce vor să ajute la o întâlnire în Negrești-Oaș, cercetașii vin și ei în ajutorul celor mici și organizează o întâlnire în municipiul Satu Mare.

,,Haideți să ne întâlnim sâmbătă la ora 12.00 în curte la Garda Forestieră din Satu Mare, strada Fabricii nr. 80, fiecare cu ce îl lasă inima. Cu cele adunate ne vom deplasa la ei acasă. Veniți ? Marius CIONCA 0744-368.078”, se arată în apel.

Un comentariu

  1. Radu Răspunde

    Cineva a scris la prima stire ca mama lor vinde lucrurile primite si bea banii, in cazul asta nu vor fi ajutati niciodată, ar trebui sa se implice protecția copilului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.