Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Concluzia Poliției în cazul accidentului de la Pișcolt. Un bărbat a fost transportat la spital

Concluzia Poliției în cazul accidentului de la Pișcolt. În urma unui impact între un autoturism și o autoutilitară, un bărbat a fost rănit și a fost transportat de urgență la spital.

Ce spune Poliția:

Ieri, 29 ianuarie, în jurul orei 14.00,  polițiștii rutieri din cadrul Politiei municipiului Carei au fost sesizați despre faptul că pe D.N.19, în localitatea Pișcolt, a avut loc un eveniment rutier.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un sătmărean, de 33 de ani, aflându-se la volanul unui autoturism nu s-a asigurat corespunzător la pornirea de pe loc, astfel că la efectuarea virajului la stânga a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat, de 41 ani, din județul Maramureș, care se afla angajată în depășirea sa.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară, a conducătorului auto din Satu Mare, fiind transportat la spital în vederea efectuării investigațiilor medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.