Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Control la Spitalul de Arși, după cazul tinerei din Satu Mare

Control la Spitalul de Arși, după cazul tinerei din Satu Mare, cu arsuri grave, care ar fi fost externată deși nu era vindecată complet.

Doctorii ar fi sfătuit familia să îi aline rănile cu cremă de galbenele. În plus, tânăra a contractat și o infecție din spital și a ajuns să fie internată din nou, la Arad. Ministerul Sănătății a trimis corpul de control la Spitalul de Arși din București.

Tânără, în vârstă de 21 de ani, a suferit arsuri pe 35% din suprafața corpului, în timpul exploziei produse la un bloc de garsoniere de pe bulevardul Cloșca, la sfârșitul lunii noiembrie. În aceste momente, tânăra este internată la secția clinică ATI din Arad.

„Are leucocitele 35000. I s-a făcut toată noaptea toate felurile de analize. Medicii se tem să nu aibă pungi de puroi pe intestinul gros. De la spitalul de arși a plecat cu leucocite 13700, cu toate că trebuia să aibă 9000. Nimeni nu știe de ce. Așteptăm să vedem ce va spune și Ministrul Sănătății”, a spus Andrea Bota, sora fetei, pentru PortalSM.

În ceea ce privește partea financiară, costurile sunt uriașe pentru familie. Trebuie să plătească bandajele, pansatul, kinetoterapia, fizioterapie, iar sumele sunt mult prea mari.

Cei ce doresc să vină în sprijinul familiei, o pot face în conturile următoare:

Bota Andrea:

RO73BTRLRONCRT0395856701 – Ron

RO23BTRLEURCRT0395856701 – Euro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.