Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Consilier: „Cei ce au băgat petarda în gura câinelui sunt viitorii criminali ai României”

Consilierul general al Primăriei București a reacționat în cazul câinelui grav rănit din cauza unei petarde, în municipiul Satu Mare. Una sau mai multe persoane i-au băgat câinelui o petardă aprinsă în gură. Animalul a fost grav rănit, fiind necesară operarea lui de urgență.

„Aceste javre sunt viitorii criminali ai României, asta trebuie să înţeleagă şi societatea.

FBI are o listă cu toţi cei care comit astfel de crime contra animalelor, au văzut relaţia directă dintre autorii acestor acte de cruzime asupra animalelor şi cei care comit crime”, a declarat la Digi24 Tudor Ionescu, consilier general la Primăria Bucureşti.

Potrivit legii, o asemenea faptă se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă. Studiile internaţionale arată că aproape toţi criminalii în serie, cât şi autorii celor mai cumplite masacre din istoria Americii, sunt cunoscuţi pentru antecedentele lor în chinuirea animalelor, înainte să facă primele victime umane. Unul din doi criminali în serie a început prin a tortura animale, spun statisticile de peste ocean.

Reamintim că un câine a fost operat de urgență, ieri, după ce a fost batjocorit de unul sau mai mulți sătmăreni, ce i-au băgat în gură o petardă aprinsă. Cazul a ajuns la Asociația Freelife, care a dus câinele de urgență la veterinar, unde a fost operat.

Cățelul este sterilizat și trăia pe străzi, din mila câtorva persoane ce îi ofereau mâncare și apă. Făptașul este căutat acum de cei de la Asociație, oferind recompensă pentru prinderea lui.

„Satu Mare, da.. orasul tuturor posibilitatilor! Din pacate, acesta este rezultatul PETARDELOR, a inceput “show-ul”, distractie cu petarde pe seama cainilor… Acest suflet isi ducea traiul din mila catorva persoane, care ii ofereau mâncare si apa, ba chiar e si sterilizata, dar cativa nemernici s-au gasit sa se distreze pe seama ei, si nu oricum…. ci i-au bagat petarda in gura…  sa fie siguri ca au de ce rade)… Odata o sa platiti fiecare pentru faptele voastre “marete”. Catelusa a fost dusa la Cabinet Veterinar Dr. Sabados F, str Careiului, s-au facut investigatii, film /raze X … a fost operata de urgenta, din pacate un caz nu prea placut… Momentan este sub observatie, asteptam si pentru ea o minune

SE OFERA RECOMPENSA PENTRU CINE POATE DA DETALII IN GASIREA FAPTASILOR !!!!! Inf .tel. 0746813484”, au transmis pe pagina lor de Facebook cei de la Freelife.

7 comentarii

  1. Bahu Răspunde

    In sfarsit a reactionat si cineva dintre politicienii Romaniei , bravo omule !

  2. y Răspunde

    Cei ce au băgat petarda în gura câinelui sunt indirect toate acele autorități sau instituții care au tolerat toate abuzurile asupra animalelor de până acum. Nu am vise deșarte cum că de azi înainte se va schimba ceva. Din păcate. Felicitări domnului doctor veterinar!

  3. hingeru Răspunde

    o sa-i prinda “pulitia” locala, daca intra in contrasens cu masina. Sunt curios cati au fost amendati cu petarde.

  4. Caine Răspunde

    cine ar trebui sa se aurosesizeze ca satu mare este pe locul 3 de la coada in privinta sigurantei publice
    ar trebui dublat numarul politistilor pana cand va fi ordine aici
    sau tripla.
    si camere video peste tot.

    • Ardelean Răspunde

      Cine sa se autosesizeze aici. Militzienii care se uitau inchisi in birouri, pe dupa perdele, cum etnicii colorati isi fac poza de grup pe treptele IPJ imediat dupa taraboi? Ma tem ca seful lor se gandea atunci fie la sampania ce o va da pe gat peste cateva ore fie la cum sa-si schimbe scutecul in care s-a usurat de emotie.

    • dan Răspunde

      locul 3 de la coada?tu in ce tara traiesti?lasa bre aberatiile astea,macar aici animalul a ramas in viata,dar ursul ala care se plimba prin Sibiu si era impuscat,de aia ce sa mai zici?Sibiu pe locul 1 la cap. siguranta?! da proasta esti.

  5. Stoica bobita Răspunde

    Semna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.