Ultima actualizare: azi, 17:11

Publicitate

Ford West Satu Mare – ofertă de neclintit, prin programul RABLA

Ford West – dealer autorizat Ford din Satu Mate te sustine cu o oferta de neclintit, prin programul RABLA dezvoltat de Ford pentru noul Ranger, noul Transit Van si noul Transit Custom.
O afacere profitabila se construieste pe o baza stabila. Pentru tine si afacerea ta, am construit si reinventat vehiculele noastre comerciale cu noi tehnologii, cu un nivel superior de design si o eficienta mai mare pentru o performanta imbunatatita. Toate acestea au fost dezvoltate pe masura nevoilor tale, astfel incat sa devina pilonul afacerii tale. Suntem onorati sa te sustinem!
Conditii generale: Programul Rabla dezvoltat de Ford Romania ofera preturi speciale (1000 euro +TVA) sau alte beneficii (cum ar fi dotarile sau optiunile incluse), pentru cumpararea noului model Ford Transit, in schimbul casarii masinilor vechi, scopul final fiind imbunatatirea calitatii mediului prin innoirea parcului auto. Proprietarul poate achizitiona mai multe autovehicule noi Ford Transit, Ford Transit Custom, Ford Ranger in schimbul predarii spre casare a unui numar egal de autovehicule uzate si va preda copii conforme cu originalul de pe documentele de casare catre dealerul Ford de la care isi achizitioneaza autoturismul prin acest program.

Programul Rabla dezvoltat de Ford este un program distinct si nu contravine dispozitiilor Programului de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National 2017- 2019 dezvoltat de Autoritatea Fondului pentru Mediu si alte institutii relevante din Romania.

Ca sa iti achizitionezi un autoturism nou prin acest program trebuie sa indeplinesti urmatoarele criterii:

  • Sa fii inscris la dealerul tau Ford West din Satu Mare
  • Sa fi predat autovehiculul uzat unui colector autorizat si sa prezinti certificatul care atesta casarea autovehiculului uzat – autovehicul uzat: orice autoturism, microbuz, autoutilitara usoara sau autospeciala/autospecializata usoara, inmatriculat/inmatriculata in Romania, care contine cumulativ componentele esentiale (motor, transmisie, tren de rulare, caroserie, sasiu, precum si echipamentele electronice de gestionare a functiilor autovehiculului si dispozitivul catalizator, daca acestea au fost prevazute din fabricatie) si care are in cursul anului inscrierii in program o vechime mai mare sau egala cu 8 ani de la anul fabricatiei;
  • Sa alegi configuratia dorita.

Ce trebuie sa stii despre noul Ranger, noul Transit Van si noul Transit Custom?

Autoutilitara Internațională a Anului și Pick-up-ul Internațional al Anului

Ford sărbătorește trecerea la un viitor ecologic cu vehiculele sale comerciale, printr-o dublă victorie.

Astfel, Ford Transit Custom cu motorizările Hybrid a câștigat premiul pentru Autoutilitara Internațională a Anului (IVOTY) 2020, iar Ford Ranger a fost desemnat Pickup-ul Internațional al Anului (IPUA) 2020.

Autoutilitara electrificată Transit Custom în versiunile cu motorizare Plug-in Hybrid și EcoBlue Hybrid a fost desemnată Autoutilitara Internațională a Anului.

Juriul a apreciat sistemele de propulsie hybrid ale lui Transit Custom, care asigură eficiență la nivelul consumului de combustibil, permițând totodată firmelor care le utilizează să poată accesa zone dedicate vehiculelor cu emisii reduse. Autoutilitarele Transit Custom Plug-In Hybrid și Transit Custom EcoBlue Hybrid, cu capacitate de încărcare de o tonă și Transit EcoBlue Hybrid cu capacitate de încărcare de 2 tone, câștigătoare la ceremonia din acest an, sunt trei dintre cele 14 vehicule electrificate pe care Ford le va introduce în Europa până la finalul anului 2020.

Ford Ranger a obținut premiul pentru Pick-up-ul Anului.

Ford Ranger oferă performanțe sporite și eficiență la nivelul consumului de combustibil, conectivitate avansată și tehnologii de asistență a șoferilor menite să crească productivitatea afacerilor. Este  cel mai bine vândut pick-up* din Europa* – i-a impresionat pe cei 18 jurați cu motorul său diesel EcoBlue de 2.0 litri, mai puternic și eficient din perspectiva consumului de combustibil, și cu tehnologiile avansate de asistență a șoferilor, obținând titlul IPUA, decernat odată la doi ani.

Ford este astfel primul constructor auto care câștigă de două ori premiile IVOTY și IPUA în același an.

FORD TRANSIT VAN 350L TREND 2.0TB 130 CP

Pret tranzactie: 20634 EURO +TVA

RATA LUNARA 295 EURO +TVA prin programul rabla dezvoltat de FORD

Garantie extinsa 2+2 ani fara limita de km si pachet service 5ani/3 revizii inclus.

FORD TRANSIT CUSTOM KOMBI M1 320L 2.0TD 130CP

Pret tranzactie : 23252+TVA

RATA LUNARA: 344+TVA prin programul rabla dezvoltat de FORD

Garantie extinsa 2+2 ani fara limita de km si pachet service 5ani/3 revizii inclus.

FORD RANGER XLT 2.0 170 CP

Pret tranzactie : 25600+ TVA

RATA LUNARA 366+TVA prin programul rabla dezvoltat de FORD

Garantie extinsa 2+2 ani fara limita de km si pachet service 5ani/3 revizii inclus.

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie – la showroom:

Ford West

Str. Aurel Vlaicu 119, Satu Mare.

Telefon: 0261715580, 0746234024, 0746234029

Web: www.fordwest.ro