Ultima actualizare: ieri, 19:27
Locale

Ţeparii de pe marginea drumului au prins un “client”. 200 de euro pentru bijuterii de “aur”

Bronzaţii de pe marginea drumului au prins un “client”. Ei s-au prefăcut că ar fi implicaţi într-un eveniment rutier şi au apelat la ajutorul trecătorilor. Un bărbat, binevoitor, s-a oprit să îi ajute, iar unul dintre bărbaţi, care s-a prezentat a fi turc, l-a convins să îi ofere bijuterii “din aur” contra sumei de 200 de euro. Cazul a ajuns la Poliţia din Alba, dar un astfel de personaj a fost văzut zilele trecute de drumul Careiului. Un sătmărean a atras atenţia celorlaţi participanţi al trafic să fie foarte atenţi dacă îl văd.

Ce spune Poliţia Română:

Doi bărbaţi din Bucureşti şi Ploieşti l-au înşelat pe un bărbat din Câmpeni, reuşind sa-i vândă bijuterii care s-au dovedit a nu fi din aur. Poliţiştii i-au identificat şi îi cercetează penal.

La data de 28 ianuarie 2020, poliţiştii Postului de Poliţie Poşaga, în urma activităţilor de cercetare efectuate împreună cu poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, i-au identificat pe doi bărbaţi, de 50, respectiv 24 de ani, primul din Bucureşti, iar cel de-al doilea din Ploieşti, bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune.

Se pare că, în cursul zilei de 25 septembrie 2019, în timp ce se aflau pe DN 75, pe raza comunei Poşaga au abordat un cetăţean, de 32 de ani, din Câmpeni, invocând faptul că ar fi fost implicaţi într-un eveniment rutier şi ar avea nevoie de bani, pentru a-şi putea continua drumul.

Unul dintre bărbaţi, ar fi spus că este cetăţean turc şi i-ar fi oferit bărbatului din Câmpeni, contra sumei de 200 de euro, două inele bărbăteşti despre care a susţinut că sunt din aur.

Ulterior, bijuteriile s-au dovedit a fi dintr-un metal nepreţios, iar în momentul în care victima şi-a dat seama că a fost înşelată, a anunţat poliţia.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi bărbaţi precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Astfel de persoane dubioase au fos filmate şi în jurul Clujului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.