Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Accident grav în Austria. Şapte români răniţi

Accident grav în Austria. În această dimineață, a avut loc un grav accident rutier în localitatea Rosenfeld, situată în vestul regiunii Austria Inferioară, în urma unei coliziuni frontale dintre un autoturism și un microbuz românesc. Au rezultat șapte persoane rănite, toate transportate de urgență la spitalele din zonă (Amstetten, Scheibbs și Spitalul Universitar din St. Pölten), scrie Ziarul Românesc.

Potrivit poliției, în urma coliziunii au fost răniți șoferul autoturismului, în vârstă de 65 de ani, și șase cetățeni români cu vârste cuprinse între 38 și 65 de ani. Cele șapte persoane au fost internate în spitalele din localitățile apropiate.

Coliziunea s-a produs la scurt timp după ora 5:00, pe strada L5339. Microbuzul a fost condus de un român de 36 de ani care, potrivit rapoartelor poliției, nu a fost rănit. Șoferul autoturismului, rezident în zonă, a fost rănit și a trebuit să fie eliberat de pompieri din mașina deformată.

Presa austriacă nu menționează nimic despre dinamica accidentului, nici despre vinovăția vreunuia dintre conducătorii auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.