Ultima actualizare: azi, 13:35

Locale

FOTO. Câine sfâșiat de alți câini în Satu Mare

Câine sfâșiat de alți câini în Satu Mare. Doi câini lăsați liberi pe stradă au sfâșiat un alt cățel, iar proprietarul celor doi nu a fost deloc afectat de acest eveniment. Asta spune o sătmăreancă care a asistat la scena șocantă petrecută pe o stradă din municipiul Satu Mare. Cei doi câini cu stăpân au acționat violent din cauza unei femele nesterilizate, mai spune sătmăreanca.

Incidentul a fost relatat pe larg și postat pe o rețea de socializare:

,,Realitatea despre iresponsabilitatea unora, care nu iau in serios legile, care desi sunt existente, respectarea lor nu e importanta nici ptr detinatorii de caini si nici ptr autoritati. Iar nerespectarea lor de cele mai multe ori, ramane nepedepsita.

Din cauza femelei nesterilizate, de doua ori pe an, e nunta pe strada. Se aduna toti masculii necastrati, lasati liberi pe domeniu public- fara niciun pic de jena. Exact asta s-a intamplat si azi 21.01.2020. Doar ca de data asta, a avut de suferit un catel al nimanui. Da, a suferit pana in ultima clipa… pana cand si-a dat duhul in timp ce, ceilalti doi masculi (cu stapan!!) l-au sfasiat. Stapana masculilor nu prea a fost atinsa de acest eveniment trist si socant.

Cand i s-au adus la cunostinta cele intamplate, a spus ca masculul – metisul (crescut de mic de catre ea) poate fi luat linistit de hingheri in urma incidentului…ca oricum e nemicrocipat. Nu se streseaza pentru faptul, ca toate acestea s-au intamplat din vina ei. Nu o intereseaza ca acei doi caini NU au ce cauta nesupravegheati pe strada (domeniu public), nici ca microciparea (si ptr cainii metisi!) este obligatorie din 2015. Nici ca sterilizarea cainilor e la fel obligatorie si ea.

Si n-o intristeaza nici faptul ca un suflet nevinovat a murit din cauza ei, in chinuri groaznice. Da. Din cauza ei! Nu cainii sunt de vina, ci omul ptr iresponsabilitatea si nepasarea lui. Cainii sunt fiinte care traiesc cum le dicteaza instinctul. Omul insa are sau cel putin ar trebui sa aiba acel discernamant, care face deosebirea dintre oameni si animale.

Stapanului femelei nesterilizate, I s-a propus de mai multe ori sa isi sterilizeze cateaua.. dar a refuzat pe motiv ca ii da “anticonceptionale”. Rezultat…un caine al nimanui…mort. Un caine al nimanui, care a fost iubit, a insemnat ceva ptr cineva. Un caine al nimanui, la care a tinut mai mult un “nestapan”, decat la un alt caine propriul om.”

 

7 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Sa le deschida dosar penal pentru cainii agresivi!!!

  2. Satmareanul Răspunde

    Criminali in serie!?

  3. Eu Răspunde

    Ardăte ar focul sa Te ardă de femeie …

  4. Bahu Răspunde

    De ce nu sunt pedepsiti asemenea dereglati psihic din moment ce exista legi clare pentru asta ?

  5. Cineva Răspunde

    Haideți sa facem o petiție pentru asta??

  6. Bahu Răspunde

    @cineva , du-te mă , dupa ranjet pari stapanul cainilor , adica CINEva !!!

  7. Florin Răspunde

    E adevarata zicala “oamenilor le pasa mai mult de caini si de pisici decat de sufletul lor”.
    Daca oamenii ar avea caracter, atunci nu s-ar intampla asaceva.
    Oamenii nu se tem de Dumnezeu si nu respecta nici autoritatile care au fost lasate de Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.