PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Câine spânzurat de o ţeavă de gaz! Un nou caz de cruzime extremă!

Câine spânzurat de o ţeavă de gaz. Cazul revoltător a avut loc în Bucureşti, unde Poliţia a deschis o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Polițiștii din cadrul secției 1 de poliție anunță că s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor, cu intenție fără drept, după ce au descoperit un câine spânzurat de o țeavă de gaze aferentă unui imobil din sectorul 1.

”Ieri, 3 ianuarie 2020 în jurul orelor 12:00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor, cu intenție fără drept, după ce au descoperit un câine spânzurat de o țeavă de gaze aferentă unui imobil din sectorul 1. Trupul animalului a fost predat Institutului de Diagnostic și Sănătate pentru Animală. Polițiștii Sectiei 1 continuă cercetarile sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intentie, fără drept”, se arată într-un comunicat al poliției.

Cazul a devenit unul de importanţă naţională după cel al câinelui din Satu Mare rănit de explozia unei petarde.

În acest context, mai multe ONG-uri au iniţiat petiţii pentru pedepsirea celor care maltratază animale, dar şi petiţii pentru interzicerea petardelor.

 

FOTO. Câine spânzurat de o ţeavă de gaz!