Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Câine spânzurat de o ţeavă de gaz! Un nou caz de cruzime extremă!

Câine spânzurat de o ţeavă de gaz. Cazul revoltător a avut loc în Bucureşti, unde Poliţia a deschis o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Polițiștii din cadrul secției 1 de poliție anunță că s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor, cu intenție fără drept, după ce au descoperit un câine spânzurat de o țeavă de gaze aferentă unui imobil din sectorul 1.

”Ieri, 3 ianuarie 2020 în jurul orelor 12:00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor, cu intenție fără drept, după ce au descoperit un câine spânzurat de o țeavă de gaze aferentă unui imobil din sectorul 1. Trupul animalului a fost predat Institutului de Diagnostic și Sănătate pentru Animală. Polițiștii Sectiei 1 continuă cercetarile sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intentie, fără drept”, se arată într-un comunicat al poliției.

Cazul a devenit unul de importanţă naţională după cel al câinelui din Satu Mare rănit de explozia unei petarde.

În acest context, mai multe ONG-uri au iniţiat petiţii pentru pedepsirea celor care maltratază animale, dar şi petiţii pentru interzicerea petardelor.

 

FOTO. Câine spânzurat de o ţeavă de gaz!

10 comentarii

  1. Anonim Răspunde

    Violenta atrage violenta .Acum toți cu probleme la cap i-si fac de cap ca răspuns la violenta scrisa pentru copii .

    • vau vau Răspunde

      Anonimule, nu cred că are legătură cu tâmpenia cu petarda din Satu Mare. Am înțeles că asta a avut loc în București. Și dacă luăm în sens strict care violență a fost prima ………… Oricum un om, un copil, un individ cu toate “țiglele pe casă” nu face așa ceva, indiferent de motive. Nici măcar nu-i trece prin cap!???

  2. Satmareanul Răspunde

    Din pacate violenta atrage violenta. De aceea am fost vehement impotriva acelei petitii pentru crucificarea acelor copii care au maltratat acel catel. Lipsa de educatie, reactiile emotive extreme la situatii extreme au acest rezultat. Petitia contra vanzarilor de petarde a fost f in regula, acolo e problema.

  3. Satmareanul Răspunde

    Nu poti sa raspunzi cu aceeasi moneda. Am vazut zeci de mesaje care ii rastigneau pe acei copii ceea ce dovedeste ca multi suntem din pacate la fel de cruzi ca ei sau chiar mai cruzi. Rusine noua!?

  4. vau vau Răspunde

    @Satmareanul, aici nu poate fi vorba de lipsă de educație. Cine face așa ceva dă dovadă de lipsă totală de educație. Spune-mi un singur motiv plauzibil ca să faci așa ceva! Mai mult, eu cred că e bolnav psihic.

    • Satmareanul Răspunde

      Nu se poate trece cu vederea peste asemenea fapte extrem de crude, insa nu suntem noi in masura sa condamnam/executam. Acei care au facut asemenea crime e clar ca sunt oameni cu probleme grave, insa singura care ii poate judeca/condamna intr-o tara civilizata este justitia.

  5. Bolunzii Răspunde

    Propaganda train, here we goooo!

  6. Florin Răspunde

    N-am văzut o Petitie pentru creșterea salariului minim pe economie. Sa nu imi spuneti ca a crescut, creșterea asta ii egal cu zero. Din pacate mulți habar nu au pe ce lume traiesc. Au fost omorați oameni si nu s-a făcut atata tam tam. A ars o pacientă pe masa de operație in Bucuresti, n-am vazut nici o Petitie. Trezitiva fratilor ca asa nu ajungem nicăieri.

  7. Vlad Tepes Răspunde

    Nu cred ca vikingii erau atit de barbari ca noi.
    Si traim in mileniul 3 !
    Uneori mi-e rusine ca apartin acestui popor.
    Cum dracu putem fi atit de barbari si nenorociti ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.