Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Crimă cu premeditare într-un spital din țară. O directoare, ucisă în cabinet de soțul ei

Crimă cu premeditare într-un spital din țară. Directorul de îngrijiri de la Spitalul de Urgență Piatra-Neamț, o femeie de 49 de ani, a fost ucisă, vineri, de soț. Acesta a venit în vizită la spital, iar după discuții în contradictoriu, și-a înjunghiat soția în cabinetul în care încă lucra, ea fiind asistent șef în Secția de Chirurgie, potrivit Mediafax.

Ea a fost vizitată, la serviciu, de soțul cu care era în proces de divorț, iar în urma unor discuții în contradictoriu, care au avut loc în cabinetul femeii, din secția Chirurgie a Spitalului de Urgență Piatra Neamț, acesta a înjunghiat-o.

Bărbatul, angajat ca agent de pază la o firmă din Piatra-Neamţ, a venit în spital înarmat cu un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie de două ori, în coapsă şi în gât. În urma rănilor, femeia a murit pe loc.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Neamţ, agresorul, în vârstă de 50 de ani, a fost prins imediat şi predat poliţiştilor, iar un procuror criminalist a început audierea acestuia, urmând să dispună măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Sursa: Digi24

Sursa foto: stiri-neamt.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.