Ultima actualizare: ieri, 22:26

Naţionale

FOTO. Cruzime fără margini. Cârnați cu cuie, împrăștiați pe străzi pentru a omorâ câini și pisici

Cruzime fără margini într-un cartier din județul Maramureș. Una sau mai multe persoane au băgat ace de pescuit în câteva bucăți de cârnați, după care le-au aruncat pe străzile din cartierul Săsar din municipiul Baia Mare.

Persoanele ce au văzut cârnații pe străzi, i-au fotografiat și au postat imaginile pe Facebook.

“Mare atenţie! Cartierul Săsar. Am fost anunţaţi că cineva a împrăştiat cârnaţi cu cuie. Nu vă lăsaţi câinii fără lesă şi verificaţi bine zonele în care vă plimbaţi. Anunţaţi vecinii care au câini. Dacă găsiţi aşa ceva, vă rugăm să le culegeţi”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook Voluntari Salvaţi Animalele Baia Mare.

Postarea a fost distribuită de mii de persoane, ce au vrut să avertizeze cât mai multe persoane ce au câini sau pisici.

 

17 comentarii

  1. Bahu Răspunde

    Oare cat timp se vor plimba liberi acesti monstri , chiar nu pot fi prinsi si pedepsiti ?

  2. y Răspunde

    @Bahu, nu te supăra dar eu personal nu cred că interesează pe cineva. Vorbesc aici de cei care ar trebui să intervină. Stau frumos la căldurică și își bat capul numai cum să își păstreze locul călduț. Nu mai departe de cazul recent cu petarda explodată pe fața câinelui. Liniște totală. Sunt mai mult decât sigur că nu vom afla niciodată cine a făcut.

  3. TN Răspunde

    Suntem o natie de imbecili si dovezi sunt la tot pasul! Care protectia animalelor? Care civilizatie? Care empatie? Care spirit civic? Las’ ca lingem moaste, ne taram pe cur facand matanii, ne dam in cap unul altuia si torturam biete fiinte, da’ ne erijam in crestini smeriti si neam civilizat…vai de capul nostru!

    • Anonim Răspunde

      Viata este frumoasa TU esti deprimat noi iti uram sa te faci bine.

      • bla Răspunde

        Anonim! Prost cu acte in regula! Retardat apt de lucru! Analfabet disfunctional ce esti! Ce ar fi sa nu te mai bagi in seama? Am observat ca tu le cam comentezi la toti! Cauti acu in caru de fan. Eu inteleg ca te mananca curu, dar iti recomand sa folosesti in continuare vibratoru si pune multa vazelina. Lasa oamenii in pace, cact mic ce esti tu

  4. Bahu Răspunde

    @y , ai dreptate, atata timp cat intre noi umanii exista avortoni care tortureaza animalele fara sa fie pedepsiti , nu putem vorbi de un progres moral intr-o societate , dar exprimand opiniile noastre , care cred ca le sta ca ” sula-n coaste ” contribuim ( chiar daca in mica masura ) la shimbarea comportamentului fata de aceste fiinte .

    • y Răspunde

      @Bahu, da. Ne caracterizează, ne definește pe noi comportamentul nostru față de animalele pe care i-am domesticit. Cel care chinuie un animal de fapt nu prețuiește viața, este mult mai ușor pentru el să omoare un alt om. Este doar un simplu pas pentru el. Dar pentru mulți este greu să priceapă cuvintele lui Antoine de Saint-Exupery (citez din memorie) – omul va fi pe veci răspunzător față de animalul pe care l-a îmblânzit. Din păcate este foarte adevărat dar specimenele cu drept de vot dar fără discernământ umanoid nu vor pricepe asta pentru că nu vor să priceapă. Pentru ca să priceapă trebuie “ajutați”. Dar pentru asta trebuie altfel de legi, mai drastice. Și cum e plin parlamentul cu vajnici vânători …… Slabe șanse.
      PS. Prin noțiunea specimen cu drept de vot dar fără discernământ umanoid nu i-am desconsiderat pe concetățenii mei aflați în culpă. Ei se bagă singuri în această categorie, nimeni nu îi obligă.
      PS2. Nu sunt vegetarian.

  5. Bahu Răspunde

    @y , doar nu- ti imaginezi ca acesti indivizi ar putea citi Micul print si sa mai isi si bata capul cu semnificatia textului . Esti tare optimist ; pentru astia A. de Saint-Exupery este un sir de cuvinte greu de pronuntat .

  6. Aha Răspunde

    Si are ceva eficienta ? As vrea si eu sa “ pescuiesc” niste posesori de patrupezi care nu le curata rahatul ( macar sa-si lase adresele sa-i vidanjez putin ) ! La mine in zona e plin de astfel de nesimtiti , dar pentru asta vad ca nu se revolta nici un snob de pe site ! Duceti-va potaile in case sa-si faca nevoile .

    • y Răspunde

      @Aha. Eu stau la casă și când îmi plimb cățelul curăț după el. Așa este, mulți nu fac asta. Drept urmare tu consideri că ai dreptul să arunci cârnați cu cuie pe stradă. Eventual și mâncare otrăvită. Nu? Ai o logică, frate! Spune drept, doare?
      Am o întrebare pentru tine. Ce faci de exemplu cu politicienii care promit marea cu sarea și apoi uită. Îi împuști? Întreb pentru un prieten curios.

  7. Aha Răspunde

    Cred ca esti obosit , ca de obicei citesti toata fraza . Era vorba de posesorii de caini . Si raspunsul la intrebarea ta este DA ! Am facut referat pentru pusca , dar nu l-a avizat sefu‘! 🙁
    In rest , cu frustrarile lui .

    • y Răspunde

      Deci doare dar sistemul tău de neurotransmițători nu face față avalanșei de informații, clachează și informația nu mai ajunge la “destinație”. “Simți” că ar fi ceva dar nu știi ce.
      PS. Nici tu nu ai citit atent ce am scris adineaori. Pace fie cu tine și mai multă toleranță, fiule!??? Cu asemenea abordare ajungem ca în America. Tragem apoi întrebăm. Momentan mental suntem la nivel Bangladesh, Transkei sau Bophutathswana. De fapt ultimii doi ne-au depășit recent. Spor la vânătoarea “tradițională” a pisicii vecinei cu drujba.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.