Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

FOTO. Doi campioni! Mani Gyenes s-a fotografiat alături de celebrul pilot Fernando Alonso

Doi campioni! Mani Gyenes s-a fotografiat alături de celebrul pilot Fernando Alonso. Ibericul, dublu campion mondial în Formula 1, a luat startul în acest an la Dakarul din Arabia Saudită, iar la finalul competiției s-a întâlnit cu sătmăreanul Emanuel Gyenes. Cei doi au stat la discuții, iar la final au decis să facă o fotografie împreună.

Pilotul spaniol de Formula 1, Fernando Alonso, de două ori campion mondial în ,,Marele Circ”, a concurat la Raliul Dakar 2020 pe o maşină Toyota. Ibericul l-a avut copilot pe conaţionalul său Marc Coma, cvintuplu câştigător la clasa moto, ultima oară în 2015, cu o motocicletă KTM, înainte de a se retrage şi de a participa ca director sportiv la ediţiile din 2016 şi 2018.

Mani Gyenes, victorie de senzație

La finalul celor 12 etape ale Raliului Dakar, Mani Gyenes a reușit să se impună în categoria Malle Moto, cea dedicată riderilor care nu beneficiază de asistență tehnică și a ajuns astfel la a treia victorie în această competiție. Despre Malle Moto se spune că este cea mai dură categorie din Dakar. Riderul român reușește astfel să își treacă în cont a treia reușită în Dakar. În 2011 și 2015, riderul român s-a impus în categoria Maraton (pe parcursul competiției riderii pot schimba doar anumite componente ale motocicletei).

Emanuel Gyenes a concurat în ediția cu numărul 42 a Raliului Dakar, purtând pe motocicletă însemnele „Legend” – această distincție este acordată de către organizatori celor care au participat la minim 10 ediții ale raliului.

5 comentarii

  1. Satmareanul Răspunde

    Felicitari! Un sportiv si un om deosebit!

  2. satmarean Răspunde

    Da, un om demn, moral, curajos, respectuos. Merită TOT RESPECTUL! FELICITĂRI!

  3. Norick Răspunde

    Felicitari Mani !
    P.S. De ce scrieti ca a purtat numarul 42 , cand pe fiecare poza se vede clar 44 ??,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.