Ultima actualizare: azi, 08:49
Locale

FOTO. Câini prinși în capcanele braconierilor, în județul Satu Mare

Mai mulți câini au fost prinși în capcanele puse de braconieri într-o comună din județul Satu Mare. Potrivit unor localnici, mai multe animale au fost mutilate în ultimele zile.

Imaginile au fost surprinse în localitatea Viile Satu Mare, acolo unde, spun unii localnici, braconierii au rănit mai mulți câini, dar și alte animale.

,,Capcane puse de braconieri la Viile Satu Mare. Căprioare, iepuri și câini mutilați de lanțurile și sârmele puse de aceștia. În ultimele zile doi câini au fost mutilați de aceste sârme”, a declarat, pentru PortalSM, unul dintre localnici.

 

14 comentarii

 1. Bahu Răspunde

  Este insuportabil ca nimeni , nici o autoritate nu face nimic impotriva acestor atrocitati comise importiva animalelor .

 2. Chișluca Răspunde

  Uite asa ne dam seama câți câini se plimba aiurea pe fondul de vinatoare

  • ... Răspunde

   Și uite așa ne dăm seama că via omului proprietate personală este fond de vânătoare! Urmează curtea, apoi dormitorul. Iar apoi fiecare de nevoie își va procura propria armă de autoapărare și vom ajunge ca SUA. Ce bine ne va fi atunci, așa-i! Din cauza a câteva sute, poate o mie de vânători per județ care se cred în epoca de piatră. Aveți grijă vânătorilor să nu călcați în propriile voastre capcane sau în cele puse de colegi! S-a mai auzit.

  • Ardelean Răspunde

   Si uite asa ne intrebam Chisluco, cum naiba ai trecut examenul psihologic. Sau in mintea ta neteda, cand ai pueca in mana esti un fel de dumnezeu? In alta ordine de idei, cine sa faca ordine? Militzianu de acolo? Ma pufneste rasu.

 3. Chisluca Răspunde

  Dacă ai sta paza prin păduri sau pe cimp și ai vedea tot felul de câini cum prind iezi de căprioare sau pui de alte animale sălbatice ai …. mai avea și alta perspectiva .
  Animale sălbatice care au teren și liniște tot mai putina .
  Drama lior nu o vedeți din pat sau Mercedes ….
  Atâția câini vagabonzi nu am văzut in nici o tara europeană ..

  • ... Răspunde

   Și????? Cine ești tu de crezi că poți judeca??? Judge Dred???? Știu pe unii care pun capcane inclusiv prin curte în Satu Mare împotriva pisicii vecinului. Apoi pun otravă împotriva șobolanilor. Că doar pisică nu mai e, au rezolvat deranjul cu miaunatul, vai ce disconfort era. Fiecare să-și facă ordine prin curtea dumnealui. Capcanele astea după cunoștințele mele sunt interzise. Poate citesc și văd și autoritățile imaginile postate în articol. Poate.

  • Nagyluka Răspunde

   Chișluca, tu fă bine și să faci odată ordinea aia promisă în Sătmar. Tare multe s-au promis la accederea pe tron acuși 3 ani și deocamdată nimic. La vară ce spunem? Ăăăăăăă?

  • Jan Răspunde

   Foarte corect !. Așa este.

  • Satmarean Răspunde

   Aveți perfectă dreptate domnu Chișluca

   • ... Răspunde

    Hm, hm. Deci:
    1. Șeful are dreptate.
    2. Șeful întotdeauna are dreptate.
    3. Când nu are dreptate se aplică regula de la punctul 1.

 4. Pop Florica Răspunde

  Toți cîinii vagabonzi trebuie urgent eutanasiați și gata!

  • Una Răspunde

   Nu se pare normal. E plin de câini vagabonzi !!!. Pe străzi, parcuri, fonduri de vânătoare, etc.

 5. Satmarean Răspunde

  Să-i strângă ONG-urile de pe străzi și de pe câmp și să-i mulgă de-amiazăzi !!!. E plin de câini hoinari !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.